HerNews.gr
Ζώδια

Η Πανσέληνος στον Κριό: Τα 3 ζώδια που θα επηρεάσει

Η Πανσέληνος του Κριού έρχεται στις 29 Σεπτεμβρίου και φαίνεται ότι είναι η ευκαιρία σας να εστιάσετε ξανά σε αυτό σας δίνει ενέργεια και αγαπάτε περισσότερο.

Η υπερσελήνη του Σεπτεμβρίου θεωρείται Σελήνη Συγκομιδής, λόγω του γεγονότος ότι συμβαίνει λίγο μετά την φθινοπωρινή ισημερία.. Ο δορυφόρος πρόκειται να φαίνεται 14% μεγαλύτερος και το φως του φεγγαριού θα είναι 30% φωτεινότερο, λόγω της εγγύτητάς του στην τροχιά της Γης. Μια άλλη ιδιαιτερότητα του φεγγαριού συγκομιδής είναι ότι ανατέλλει ακριβώς γύρω από τη δύση του ηλίου, νωρίτερα σε σύγκριση με άλλες πανσέληνους του έτους.

Δεδομένου ότι η ενέργεια του Κριού έχει να κάνει με το να ξεκινάς μια καινούρια ζωή και να βαδίζεις μπροστά με θάρρος και πεποίθηση, μην σπαταλάς αυτή τη δύναμη σε απλές επιθυμίες. Δωσ’τα ολα ή μην το προσπαθείς καν!

Κάποιοι από εσάς θα ωφεληθούν από την προσαρμογή της διατροφής σας αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με τις φάσεις της Σελήνης. Απολαύστε το με περισσότερα γεύματα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά καθώς η Πανσέληνος έρχεται. Στη συνέχεια, καθαρίστε το σώμα σας με χυμούς αποτοξίνωσης καθώς η ενέργεια μειώνεται μετά την Πανσέληνο στις 29 του μήνα. Ας επικεντρωθούμε στα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο.

1. Αιγόκερως

Προσοχή στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα, Αιγόκερε. Η ενέργεια ανθίζει σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας και θα ωφεληθείτε από το να την εκμεταλλευτείτε γρήγορα. Είτε πρόκειται για επενδύσεις, είτε για προσεκτική αποταμίευση εξαρτάται από εσάς. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν.

Μερικοί από εσάς θα ωφεληθούν από το να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα αδέρφια σας αυτές τις ημέρες.  Μαθήματα ζωής σας περιμένουν μέσα από αυτές τις συζητήσεις και τις περιπέτειες.

2. Καρκίνος

Η ενέργεια που φέρνει η Πανσέληνος σε καλεί να είσαι πιο υπομονετικός, Καρκίνε. Ειδικά αν κρατάτε κακία σε κάποιον. Το κάρμα είναι με το μέρος σου τώρα, άρα είσαι στη λίστα με τα καλύτερα ωροσκόπια. Θα παίξει με τρόπο που δεν θα σας εμπλέξει. Φροντίστε λοιπόν τον εαυτό σας και τη συναισθηματική σας υγεία και θα φτάσετε εκεί που θέλετε.

Η Πανσέληνος θα σας φέρει ανθρώπους και περιστάσεις αυτή την εβδομάδα, δείχνοντάς σας ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πετύχετε.

Είστε κοντά στο να ανεβείτε επίπεδο, επομένως οι προκλήσεις που συναντάτε είναι υπέρ σας τώρα.

3. Σκορπιός

Σκορπιέ, νιώσε ελεύθερος από το μονοπάτι που βλέπεις μπροστά σου. Οι προσπάθειές σας δεν θα πάνε χαμένες. Το σύμπαν είναι με το μέρος σας αυτή τη στιγμή και ανοίγει το δρόμο για μια όμορφη λύση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνεχίσετε να κάνετε τον ρόλο σας και να εργάζεστε σκληρά αφήνοντας χώρο στη μοίρα να φέρει την μαγεία πάνω σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βρήκαμε το τέλειο φυτό εσωτερικού χώρου για εσάς με βάση το ζώδιό σας

HerNews ka

Αυτά τα ζώδια ερωτεύονται συχνά τους φίλους τους

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 έως 18 Δεκεμβρίου

Her News