HerNews.gr
Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης- Ελπίδα Νίνου: Τι θα καταθέσει στη δίκη του συζύγου της στο Μικτό Ορκωτό;

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου έφτασαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και ο ίδιος συνοδευόταν από δικηγόρους.

Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες και σήμερα 7/9 καταθέτει η σύζυγος του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βιβής Μπουγιούρα στο Happy Day η ίδια δε θα αλλάξει κάτι στην κατάθεση της σε σχέση με όσα είπε ήδη στον Ανακριτή. Πιο συγκεκριμενα θα αναφέρει το πόσο ερωτευμένη ήταν η πρώτη καταγγέλλουσα με τον σύζυγο της και πως τον ενοχλούσε συνεχώς με ασταμάτητα τηλεφωνήματα Μάλιστα, έχει απευθυνθεί στον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα προκειμένου να διαπιστωθεί το τί έχει γίνει. 

Σε μια θεατρική παράσταση στο παρελθόν η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας ήταν εκεί και.η σύζυγος του την είχε ρωτήσει τι συμβαίνει με την κόρη της. Όσο για τη δεύτερη καταγγέλλουσα, η Ελπίδα Νίνου θα υποστηρίζει πως “είναι ψεύτρα και ότι το μόνο που ήθελε ήταν να μπει στον καλλιτεχνικό χώρο, υποστηρίζοντας ότι είναι ανιψιά ενός μεγαλομετόχου καναλιού. Έτσι απευθύνθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος γνώριζε τον μεγαλομέτοχο”. 

Τέλος, η Ελπίδα Νίνου αναφερόμενη στην τρίτη καταγγέλλουσα θα αναφέρει πως δεν τη γνωρίζει καν και πως το αυτοκίνητο της οικογένειας δεν ήταν με ανοιχτόχρωμα τζάμια αλλά σκουρόχρωμα καθίσματα. Όλα αυτά είναι αντικρουόμενα με όσα είχε πει εκείνη για την απόπειρα βιασμού. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Τέλος στην παράταση των αιτήσεων

Her News

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ λόγω της κακοκαιρίας – Θα βρεθεί στις πληγείσες περιοχές της Μαγνησίας

HerNews ka

Ραφήνα: Ομολόγησαν οι δολοφόνοι του 42χρονου – Για ένα σκούντημα και δυο άγρια βλέμματα ο φονικός καβγάς

Her News b