HerNews.gr
Beauty

Skincare: Πώς θα αλλάξετε τη ρουτίνα σας μετά τις διακοπές σας;

Skincare: Πώς θα αλλάξετε τη ρουτίνα σας μετά τις διακοπές σας;

Όταν το καλοκαίρι φεύγει και το φθινόπωρο κάνει την εμφάνισή του, η επιδερμίδα μας χρειάζεται διαφορετική φροντίδα. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες και η μειωμένη υγρασία απαιτούν προϊόντα που να προστατεύουν και να ενυδατώνουν.

Skincare: Πώς θα αλλάξετε τη ρουτίνα σας μετά τις διακοπές σας;

Skincare: Πώς θα αλλάξετε τη ρουτίνα σας μετά τις διακοπές σας;

1. Κρέμα Προσώπου με Προπόλη: Η προπόλη είναι ένα φυσικό συστατικό που παράγουν οι μέλισσες και είναι γνωστή για τις αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις της ιδιότητες. Οι κρέμες προσώπου που περιέχουν προπόλη βοηθούν στην αποκατάσταση της επιδερμίδας, προστατεύοντας την από τις εξωτερικές επιθέσεις που μπορεί να υφίσταται κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Επιπλέον, παρέχει βαθιά ενυδάτωση, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική.

2. Ορός με Σαλικυλικό Οξύ: Το σαλικυλικό οξύ είναι γνωστό για την ικανότητά του να απολεπίζει τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζοντας τους πόρους και προλαμβάνοντας τα σπυράκια. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, όταν η επιδερμίδα μπορεί να γίνει πιο ξηρή, ο ορός αυτός βοηθά στην ανανέωση του δέρματος, δίνοντας μια φρέσκια και λαμπερή όψη.

3. Μάσκες Προσώπου: Η ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μια καλή μάσκα προσώπου. Οι μάσκες προσφέρουν εντατική ενυδάτωση, καθαρισμό και αναζωογόνηση. Είτε προτιμάτε μάσκες βαθιάς ενυδάτωσης, είτε απολεπιστικές μάσκες, είναι σημαντικό να βρείτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Γιαούρτι: Πώς επιδρά με αποτελεσματικό τρόπο σε ευαίσθητα δέρματα;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κylie Jenner: Τόλμησε το πιο απλό hairstyle για τις γιορτές που δεν περίμενε κανείς!

HerNewskl

Παστέλ βλεφαρίδες: Φαίνεται ότι θα είναι το νέο trend για την άνοιξη του 2023

HerNews ka

Blake Lively: Τόλμησε το trend των praline nails και είναι όσο κομψά θα θέλαμε!

HerNewskl