HerNews.gr
Ελλάδα

Φρίκη: Ο 38χρονος κακοποιούσε τα εγγόνια της 55χρονης συντρόφου του, με δική της συμμετοχή – Συγκλονίζει η μητέρα των παιδιών

Ένας 38χρονος ναυτικός κακοποιούσε τα εγγόνια της 55χρονης συντρόφου του με τη δική της συμμετοχή. Η υπόθεση έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Στην εκπομπή Αλήθεις με τη Ζήνα, μίλησαν η μητέρα και ο πατέρας των παιδιών. Την ίδια ώρα, καταζητείται η 55χρονη γιαγιά.

Συγκλονίζει η μητέρα των τριών παιδιών, μιλώντας στη δημοσιογράφο Ρία Τσοχαντάρη: «Δεν φανταζόμουν ότι θα το κάνει η ίδια μου η μάνα στα δικά μου τα παιδιά»

Η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών προκαλεί αποτροπιασμό. Οι γονείς καταγγέλλουν ότι ο 38χρονος σύντροφος της 55χρονης γιαγιάς κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία παιδιά τους, όταν εκείνη τα πρόσεχε, ενώ την ίδια ώρα γνώριζε τις αρρωστημένες πράξεις του.

«Το παιδί δε μας μίλησε γιατί το απειλούσε η γιαγιά του» δηλώνει ο πατέρας.

Η Ζήνα Κουτσελίνη παρακολουθούσε τις εξελίξεις σοκαρισμένη: «Δίνανε και φιλοδώρημα στα παιδιά, για όνομα του Θεού.» είπε σε έντονο ύφος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δολοφονία στα Δερβενοχώρια – Εκτέλεσαν με 15 σφαίρες τον βαρυποινίτη Γιάννη Σκαφτούρο

Her News

Η Βάσια Αναστασίου μιλά στο HerNews για τις φωτιές στην Αγία Παρασκευή Μενιδίου – «Υπάρχουν άνθρωποι που λιποθυμούν από την κάπνα»

HerNews ka

Γέροντας Επιφάνιος: Ο Έλληνας μοναχός που διέδωσε την Αγιορείτικη κουζίνα

HerNews ka