HerNews.gr
Social News

Γιώργος Μαζωνάκης: Ανακοινώνει την πρεμιέρα του τραγουδώντας… Διονύση Σχοινά

Μετά τον σάλο και ις δηλώσεις του Διονύση Σχοινά τη δική του απάντηση, έδωσε ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης.

Μετά τη λήξη της συνεργασίας τους και την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να «απαντήσει»… μετά μουσικής. Γιατί όπως λέει η μουσική ενώνει. 

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν να βρεθούν στη σκηνή από τις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε αρχικά, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους.

Με αφορμή αυτή τη διαφωνία μεταξύ τους, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου. Όμως, δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνεχίσει τελικά, μόνος του τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών και μάλιστα, βρήκε τον «κατάλληλο» τρόπο να ανακοινώσει την πρεμιέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως οι εμφανίσεις του ξεκινούν στις 29 Σεπτεμβρίου. Το θέμα είναι το πως το ανακοίνωσε.

Δεν δίστασε να τραγουδίσει μία από τις επιτυχίες του Διονύση Σχοινά, με τίτλο «Ποτέ». «Ποτέ, δεν με κατάλαβες ποτέ, ποτέ σου δεν με γνώρισες, ποτέ. Η μουσική ενώνει μάγκες», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Δείτε το βίντεο:

 

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Ποια είναι η δραστηριότητα που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της;

HerNewskl

Μαντώ Γαστεράτου: Επέστρεψε σπίτι της με τη νεογέννητη κορούλα της!

HerNewskl

Kourtney Kardashian: Αποκαλύπτει πως διοργανώθηκε το gender reveal του παιδιού που περιμένει μέσα σε 48 ώρες

HerNews ka