HerNews.gr
Social News

Kourtney Kardashian: Αποκαλύπτει πως διοργανώθηκε το gender reveal του παιδιού που περιμένει μέσα σε 48 ώρες

Η Kourtney Kardashian έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το πλούσιο πάρτι αποκάλυψης του φύλου του παιδιού που περιμένει στις 24 Ιουνίου και πώς όλα διοργανώθηκαν σε λιγότερο από δύο ημέρες.

Η σταρ του ριάλιτι, η οποία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι αυτή και ο σύζυγός της Travis Barker περιμένουν αγοράκι , επέλεξε αυτό που η ομάδα του Poosh αποκάλεσε «αύρα του «Tour stop» αντί για μια παραδοσιακή ροζ και μπλε αποκάλυψη φύλου.

Η Kardashian και ο Travis Barker κάλεσαν την προγραμματίστρια εκδηλώσεων Corrie Mendes την Πέμπτη πριν από την εκδήλωση για να συνθέσουν το ιδιαίτερο πάρτι τους.Η Kourtney κρατά ψηλή ταμπέλα που γράφει "Travis είμαι έγκυος"

Η στιγμή της αποκάλυψης φύλου του παιδιού τους περιλάμβανε «βιοδιασπώμενες» χάρτινες ταινίες για να γιορτάσουν την «εμβληματική στιγμή».

«Ενώ και οι δύο ήταν ενθουσιασμένοι για οποιοδήποτε σχέδιο του Θεού ήταν για το μωρό τους, το μπλε ποπ που έσκαγε από τα κανόνια της σερπαντίνας ήταν ηλεκτρικό», έγραψε ένα ενημερωτικό δελτίο της Poosh εκ μέρους της Kourtney Kardashian.

Η είσοδος στη γιορτή περιλάμβανε ένα περίπτερο που προσέφερε ροζ ή μπλε βραχιολάκια, έτσι ώστε οι παρευρισκόμενοι να μπορούν να κάνουν τις εικασίες τους για το φύλο.

Μέσα στο πάρτι αποκάλυψης φύλου kardashian

πίνακας "θα καλέσει" σε αποκάλυψη φύλου

Μαύρα μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς γέμισαν επίσης το δωμάτιο, δένοντας τα πάντα μεταξύ τους.

Το ζευγάρι – που  παντρεύτηκε τον Μάιο του 2022 – χρησιμοποίησε τον σχεδιαστή παραγωγής του συγκροτήματος του Travis Barker, Blink-182, John McGuire, για να φτιάξει μια «κυριολεκτική σκηνή» όπου έλαβε χώρα η μεγάλη αποκάλυψη.

«Τα αυθεντικά ξύλινα καθίσματα σταδίου λειτουργούσαν ως τραπεζάκια όπου οι επισκέπτες περίμεναν τη δράση», περιγράφεται στην ανακοίνωση.

προσαρμοσμένο έργο τέχνης για αποκάλυψη φύλου

Το πολυτελές πάρτι προσέφερε ποτά με θέμα το φύλο που υποστηρίζονταν από την τεκίλα 818 της Kendall Jenner, καθώς και κάμερες μιας χρήσης για τους καλεσμένους για να δημιουργήσουν απτές αναμνήσεις στον Barker και την Kardashian για να «χρησιμοποιήσουν αργότερα στο λεύκωμα τους».

Όσο για το φαγητό, η Kourtney Kardashian το άφησε να χαλαρώσει λίγο και φρόντισε να μην υπάρχουν διατροφικοί περιορισμοί για τις επιλογές φαγητού του πάρτι.

Ο Τράβις με τύμπανο στην κοιλιά της Κόρτνεϊ

«Ήθελε να έχει το πιο νόστιμο φαγητό και να κλίνει στις επιθυμίες της για εγκυμοσύνη», έγραφε.

«Υπήρχαν νάτσος, ποπ κορν, κοτομπουκιές, κορν ντογκ, χοτ ντογκ, sliders, πίτσα και πολλά άλλα, καθώς και βίγκαν επιλογές για τον Travis».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: To ρομαντικό mani που αφιερώνει στον Ben Affleck

HerNewskl

Marc Anthony-Nadia Ferreira: Ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο τους

HerNews ka

Άννα Φόνσου: Αναγκάζεται να εγκαταλείψει στο σπίτι της – Θα φιλοξενηθεί στο «Σπίτι του Ηθοποιού»

HerNews ka