HerNews.gr
Social News

Άκης Πετρετζίκης: Έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς- Η τρυφερή δημοσίευση

Άκης Πετρετζίκης

Ο Άκης Πετρετζίκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού πριν λίγες ώρες η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Άκης Πετρετζίκης

Ο διάσημος σεφ θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία από το ποδαράκι της μικρής. Πιο συγκεκριμένα ως λεζάντα στην τρυφερή αυτήν φωτογραφία έγραψε πως:

“Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας!  Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις!”.

Άκης Πετρετζίκης

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παντρεύτηκαν Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας!

Her News

Μαντόνα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον αδελφό της – «Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τους ορίζοντες»

Her News

Hailey Bieber: To περιστατικό που την έκανε να εγκαταλείψει τις πασαρέλες

HerNewskl