HerNews.gr
Beauty

Pearl Manicure + Bubble Manicure: Τα manicures που θυμίζουν καλοκαίρι

manicure

To pearl manicure και το bubble μανικιούρ είναι δύο πολύ ιδιαίτεροι τύποι manicure που ξεχωρίζουν για την λάμψη τους και πραγματικά θυμίζουν καλοκαίρι.

Εάν η καρδιά σας έχει μείνει πίσω στις πιο χαλαρές στιγμές και αναπολείτε τη θάλασσα και το αλάτι, τότε βρήκατε τα κατάλληλα manicures για εσάς, εκείνα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και σίγουρα δε θα μοιάζουν με άλλα.Pearl Manicure + Bubble Manicure: Είναι το manicure που θυμίζει καλοκαίριΤι είναι το pearl μανικιούρ και το bubble μανικιούρ;

Το pearl μανικιούρ είναι ένας 3D τύπος manicure που περιλαμβάνει κυρίως ανάγλυφες πέρλες. Αντίστοιχο είναι το bubble manicure, το οποίο είναι ακόμα πιο καλοκαιρινό και ξεχωριστό και σίγουρα πιο ιδιαίτερο από ότι το manicure με τις πέρλες. Γενικότερα, τα 3D manicures έχουν αρχίσει να κυριαρχούν στις τάσεις και στα trends του φθινοπώρου και του χειμώνα για το 2023.

Pearl Manicure + Bubble Manicure: Είναι το manicure που θυμίζει καλοκαίρι

Το bubble μανικιούρ αναπαριστά τις σταγόνες και τις φούσκες του νερού και πραγματικά είναι ό,τι πιο κοντά στο καλοκαίρι.

Ενώ, το pearl manicure μιμείται τις πέρλες και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε διάφανες, είτε χρωματιστές. Ενώ, τα bubbles είναι κυρίως διάφανα. Και τα δύο styles είναι άκρως κομψά, διακριτικά και έχουν μια καλοκαιρινή νότα.

Ακόμα, και τα δύο styles μπορούν να θεωρηθούν και να προστεθούν στα κλασικά manicures, ενώ μπορούν να συνδυαστούν και με άλλα, όπως είναι το γαλλικό manicure.

Pearl Manicure + Bubble Manicure: Είναι το manicure που θυμίζει καλοκαίρι

Και τα δύο αυτά σχέδια είναι η τέλεια επιλογή για εσάς που θέλετε κάτι chic, άνετο και ξεχωριστό, το οποίο ταυτόχρονα είναι διακριτικό και άνετο για όλες τις δημόσιες ή μη εμφανίσεις σας. Εάν τα χρώματα του φθινοπώρου (καφέ, μπορντό κτλ.) σας φαίνονται υπερβολικά, μουντά ή δεν ταιριάζουν στα θέλω και στις προτιμήσεις σας, τότε μπορείτε να επιλέξετε είτε το bubble, είτε το pearl manicure.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε το barbiecore trend και ειναι υπέροχη!

HerNewskl

Κρέμα σώματος: Τα μεγαλύτερα λάθη που γίνονται στην εφαρμογή της

HerNewskl

Christina Aguilera: Μας έδωσε το απόλυτο inspo για ένα glossy look!

HerNewskl