HerNews.gr
Social News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πρώτο βίντεο από τη μέρα του γάμου της

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Το ζευγάρι μετρά αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά του τον πρώτο καρπό του έρωτά του.

Αφού μας έδωσε μία γεύση από τον γάμο με τον εκλεκτό της καρδιάς της, αναρτώντας κάποιες φωτογραφίες, η παρουσιάστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε το πρώτο βίντεο από εκείνη την ημέρα του γάμου.

Η μέλλουσα μαμά, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, επέλεξε ένα μίνι λευκό φόρεμα. Το φόρεμά της είχε την υπογραφή του οίκου Celia Kritharioti και ήταν κεντημένο με κρύσταλλα Swarovski.

Ο επιχειρηματίας από την πλευρά του επέλεξε για αυτή τη στιγμή ένα μαύρο κοστούμι.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα ανάρτηση για τον γάμο της

 

Το ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την περασμένη Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, κάτω από άκρα μυστικότητα στο Δημαρχείο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είχαν στο πλευρό μόνο τους στενούς συγγενείς και φίλους. Μάλιστα, οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 10.

Ο μάρτυρας από την πλευρά του γαμπρού ήταν ο πατέρας του, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Βλάσης και από την πλευρά της νύφης η καλή φίλη της παρουσιάστριας, Κατερίνα Νάζου.

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει το ευχάριστο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι να το ανακοινώσει η ίδια η παρουσιάστρια μέσω Instagram.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Shakira: Έτοιμη να αλλάξει κεφάλαιο στη ζωή της- Σε ποιο μέρος μετακομίζει με τα παιδιά και τους γονείς της;

HerNews ka

Σαν παραμύθι: To viral βίντεο απο το μαγικό τοπίο της Φλώρινας

Her News

Paris Hilton: Για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη με τον γιό της

HerNews ka