HerNews.gr
Διεθνή

Έμιλι Ρατακόφσκι: “Είμαι single για πρώτη φορά. Tο απολαμβάνω!”

Λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της, από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, η Έμιλι Ρατακόφσκι μίλησε στο Variety και τόνισε πως απολαμβάνει την ελευθερία της.

«Είμαι πρόσφατα single, για πρώτη φορά στη ζωή μου, και απλώς νιώθω ότι απολαμβάνω την ελευθερία μου. Δεν ανησυχώ υπερβολικά για το πώς με αντιλαμβάνονται οι άλλοι» ανέφερε το μοντέλο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

«Ένα από τα πράγματα που γράφω στο τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου μου “My Body”, έχει να κάνει με τον έλεγχο και την κατανόηση. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος, είναι να έχεις κάποιον έλεγχο του εαυτού σου. Να αφήνεις τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους» εξηγεί.

Το ειδύλλιο της Έμιλι Ρατακόφσκι με τον Μπραντ Πιτ

Μετά το διαζύγιο του διάσημου μοντέλου, πολλά έχουν ακουστεί ΄για την ίδια και τον σταρ του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ.

Δεν είναι λίγες οι πηγές που επιβεβαιώνουν πως “κάτι τρέχει”. Η πραγματική επιβεβαίωση δεν έχει έρθει όμως από κανέναν από τους δύο.

«Ο Μπραντ Πιτ και η Έμιλι Ρατακόφσκι κάνουν παρέα ως φίλοι», δήλωσε αποκλειστικά μια πηγή στο Us στις 27 Σεπτεμβρίου. Η σχέση τους είναι «σε πολύ πρώιμο στάδιο» αυτή τη στιγμή σημείωσε.

«Αλλά συμπαθούν ο ένας τον άλλον και είναι ενθουσιασμένοι να δουν πού θα πάνε τα πράγματα», πρόσθεσε η πηγή.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, μια άλλη πηγή δήλωσε στο Us ότι ο 58χρονος πρωταγωνιστής του «Fight Club» και η ηθοποιός του «Gone Girl» «έχουν βγει μερικά ραντεβού και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου».

Σύμφωνα με την πηγή, ο Πιτ «παίζει το παιχνίδι εδώ και καιρό» και «θέλει τον χρόνο του πριν δεσμευτεί σε κάτι σοβαρό», παρά το γεγονός ότι περνάει χρόνο με τη Ρατακόφσκι.

Η συγγραφέας του «My Body», από την πλευρά της, εξακολουθεί να απολαμβάνει την εργένικη ζωή. Στις 8 Σεπτεμβρίου πήρε διαζύγιο από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, αφού έγινε γνωστό ότι την απατούσε.

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Φεβρουάριο του 2018, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου δημοσιοποίησε το ειδύλλιό του. Ο γιος τους Σιλβέστερ γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2021. Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, οι φήμες περί χωρισμού βγήκαν στο φως αφού η ηθοποιός του εθεάθη χωρίς τη βέρα της τον Ιούνιο.

Το Us επιβεβαίωσε τον Ιούλιο ότι οι δυο τους είχαν χωρίσει μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

Έμιλι Ρατακόφσκι: Οι σεξουαλικές προτιμήσεις και ο πράσινος καναπές

Η Έμιλι Ρατακόφσκι έχει δημιουργήσει τελευταία ένα μυστήριο, με τα υπονοούμενα που αφήνει για τη σεξουαλικότητά της. Πριν λίγες ημέρες, το 31χρονο μοντέλο αναδημοσίευσε το βίντεο ενός άλλου χρήστη στο TikTok, στο οποίο μια γυναίκα ρωτάει μια άλλη: «Είσαι bisexual, έχεις πράσινο βελούδινο καναπέ;». Μόλις τελειώνει το βίντεο, η Έμιλι Ρατακόφσκι, δείχνει τον δικό της πράσινο, βελούδινο καναπέ και στη συνέχεια, με μια πονηρή ματιά, χαμογελάει στην κάμερα.

@emrata #stitch with @shaymitchell ♬ original sound – Emrata

Η συγκεκριμένη δημοσίευση, σε συνδυασμό με μια παλαιότερη δήλωσή της, κατά την οποία εξηγούσε πως «δεν θα έβαζε ποτέ ταμπέλα στον εαυτό της», έχει δημιουργήσει την εντύπωση πως το μοντέλο δεν ελκύεται μόνο από άνδρες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αποκάλυψη σοκ: Ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν ερωτευμένος με την Κέιτ Μίντλετον

HerNews ka

Sarah Jessica Parker: Aποκάλυψε το μυστικό ενός πετυχημένου γάμου

HerNewskl

Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός Αν Χες: Θα την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα

Her News