HerNews.gr
Ελλάδα

Κολωνός: Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

Προφυλακίστηκε η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά την μαραθώνια απολογία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για απόφαση περί προσωρινής κράτησης.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η κατηγορούμενη για το αδίκημα της συνέργειας σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της, αρνήθηκε τα πάντα επικαλούμενη και τα χυδαία μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο, όταν πια κατάλαβε -όπως υποστηρίζει -τι συνέβαινε στην κόρη της.

Η μητέρα της 12χρονης προσπάθησε να εξηγήσει τι ρόλο έπαιξε στη ζωή της κόρης της και αν είναι αθώα. Ακόμα, γιατί δεν είχε γρήγορα αντανακλαστικά να καταλάβει τι γινόταν μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της 12χρονης ρώτησε για τα τέσσερα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ στον λογαριασμό της, για τις συνομιλίες της και τα μηνύματα με του Ηλία Μίχο και τη συζυγό του.

Τα εμβάσματα είναι τέσσερα συνολικά και φέρεται να προέρχονται από δύο πρόσωπα. Από αυτά το ένα πρόσωπο δεν έχει ταυτοποιηθεί και το δεύτερο δεν έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της 12χρονης που βιαζόταν και εκδιδόταν κατ’ επανάληψη, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη στην κατάθεση της ενώπιον του ανακριτή και ξέσπασε σε κλάματα.

Η γυναίκα στα 37 της χρόνια έχει ήδη οκτώ παιδιά.

Τα πέντε μεγαλύτερα παιδιά τα είχε αποκτήσει με τον πρώτο της σύντροφο, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Τα τρία μικρότερα τα είχε αποκτήσει με τον δεύτερο σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής.

Η γυναίκα δούλευε ως καθαρίστρια στο κατάστημα του Ηλία Μίχου και στη συνέχεια έφερνε περιστασιακά στο μαγάζι τη 12χρονη κόρη της για  δουλειές.

Νωρίτερα, προθεσμία για την Τετάρτη πήραν από τον ανακριτή και οι τρεις συλληφθέντες των τελευταίων ημερών για τον βιασμό της ανήλικης.

Η προθεσμία τους δόθηκε προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Μάλιστα, ο 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο για την υπόθεση, υπεβλήθη την Κυριακή σε ψυχιατρική εξέταση από πραγματογνώμονα στη ΓΑΔΑ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

9 + 1 ερωτήσεις και απαντήσεις για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»

Her News

Κατέληξε ο 16χρονος στο Παλαιό Φάληρο: Είχε καλέσει στο 112 πριν αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Her News

Αδιανόητο: Έδιωξαν ηλικιωμένο από καφετέρια στη Νέα Σμύρνη γιατί… δεν ταίριαζε με την «πολιτική του μαγαζιού

Her News