HerNews.gr
Διεθνή

The Crown: “Έξαλλο” το παλάτι με τα νέα επεισόδια της σειράς – Θα προβληθούν οι τελευταίες τραγικές στιγμές της Νταϊάνα

Μεγάλη δυσαρέσκεια προκάλεσε στο παλάτι η νέα σεζόν της σειράς «The Crown». Η 5η σεζόν του «The Crown» που θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου στο Netflix, θα παρουσιάζει τις τελευταίες στιγμές της πριγκίπισσας Νταϊάνα πριν από τον θάνατό της.

Έχει προκαλέσει ήδη την έντονη δυσαρέσκεια της Βασιλικής Οικογένειας η οποία τονίζει πως όσα παρουσιάζονται στην σειρά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η εφημερίδα The Sun ανακοίνωσε ότι μέχρι και τα μέλη της παραγωγής του «The Crown» φοβούνται ότι «έχει ξεπεραστεί μια γραμμή» με κάποιες από τις σκηνές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Ακόμη σύμφωνα πάλι με την εφημερίδα το Netflix έχει πυροδοτήσει περισσότερη οργή με τα σχέδια του να αναδημιουργήσει τις τελευταίες τραγικές στιγμές της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι στο «The Crown».

Οι ακόμη πιο γραφικές και οδυνηρές σκηνές δουλεύονται τώρα.

Μια πηγή είπε: «Το να επιστρέφεις στο Παρίσι και να μετατρέπεις τις τελευταίες μέρες και ώρες της Νταϊάνα σε δράμα είναι πολύ άβολο».

Οι σκηνές θα επικεντρωθούν στο τελευταίο άτυχο ταξίδι της Νταϊάνα στο Παρίσι το 1997 και θα καλύπτουν τις μέρες και τις ώρες πριν και μετά την τραγική συντριβή αυτοκινήτου σε μια υπόγεια διάβαση .

Χθες το βράδυ, το Netflix είπε: «Η ακριβής στιγμή της πρόσκρουσης της συντριβής δεν θα εμφανιστεί».

Ο εκπρόσωπος του Βασιλιά αρνήθηκε να το σχολιάσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Πηγές κοντά στον πρίγκιπα Ουίλιαμ δήλωσαν ότι αναμένουν ότι θα εξοργιστεί από την κίνηση του Netflix να αναπαράγει τις τελευταίες μέρες της μητέρας του για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Ένας εκπρόσωπος της σειράς χθες το βράδυ είπε: «Η σειρά 5 είναι μια φανταστική δραματοποίηση, που φαντάζεται τι θα μπορούσε να έχει συμβεί πίσω από κλειστές πόρτες».

Επίσης το Netflix αρνείται να προσθέσει στην σειρά το κείμενο που λέει ότι: «κάποιες σκηνές δεν είναι πραγματικά γεγονότα, αλλά μυθοπλασία».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Κυκλοφόρησε μόλις το νέο της άλμπουμ μετά από έξι χρόνια!

HerNewskl

Η Taylor Swift είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχος: Πως έχτισε τη «μυθική» της περιουσία

HerNews ka

«Black spider memos»: Ποιός είναι ο Κάρολος Γ’ που προετοιμαζόταν από την… «κούνια» για να γίνει Βασιλιάς;

Her News b