HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Νομίζω ότι έχει κλείσει ο κύκλος του Survivor»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έβαλε οριστικό τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να συμμετέχει στο Survivor all star.

«Περισσότερο σε πρωινή εκπομπή εκνευρίστηκαν, όχι εγώ. Δεν γίνεται να σου λέω για τις ταινίες και να με ρωτάς για το survivor. Νομίζω ότι έχει κλείσει ο κύκλος του survivor. Δεν μπορώ να συμμετέχω στο survivor λόγω των ταινιών, και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες», δήλωσε ο «Ντάνος».

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα σενάρια που τον ήθελαν να παίρνει μέρος στο Survivor All Star

Υπενθυμίζεται ότι δεν ήταν λίγα τα ρεπορτάζ που μιλούσαν για σίγουρη συμμετοχή του νικητή του 2017 στο νέο Survivor All Star. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είχε διπλό ρόλο στο reality επιβίωσης. Το πλάνο δεν ήταν να πάει απλά ως παίκτης, αλλά ως παρουσιαστής και ως κόουτς ενθάρρυνσης. Επρόκειτο, μάλιστα, για μία θέση που δεν είχαμε δει ξανά στο Survivor. Τα ίδια σενάρια τον ήθελαν να δέχεται τη συμφωνία έναντι τεράστιου χρηματικού ποσού.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε αρνηθεί ξανά τη συμμετοχή του στο νέο Survivor και είχε βάλει τέλος στις φήμες. 

Παρότι του είχε όντως γίνει η πρόταση για την παρουσίαση του reality επιβίωσης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει υπογράψει άλλες συνεργασίες για το 2023, που δεν του επιτρέπουν να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν μπορώ να συμμετέχω όχι γιατί φοβάμαι κάποιον ή κάτι, αλλά επειδή δεν μου επιτρέπεται βάση μιας συνεργασίας», είχε δηλώσει, βάζοντας τέλος στην έντονη φημολογία για την συμμετοχή του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ορέστης Τζιόβας: «Οι γονείς μου άκουσαν για πρώτη φορά για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση»

HerNews ka

Σταύρος Θεοδωράκης: «Ρώτησα τον Κυριάκο Μητσοτάκη ό,τι έπρεπε να ρωτήσω»

Her News b

Εύα Αντωνοπούλου για την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ: «Το έκανα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά, ένιωσα ότι ανοίγω τα φτερά μου»

HerNews ka