HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Το παράπονο της Μαίρης Βιτινάρος: «Οι Έλληνες είναι κούκλοι, αλλά…»

Η Μαίρη Βιτινάρος, η οποία συστήθηκε φέτος στο ελληνικό κοινό, ως η νέα model Instructor του GNTM παραχώρησε μία συνέντευξη στο Breakfast@Star.

Το μοντέλο που έχει διαγράψει τη δική του πορεία στον χώρο της μόδας αναφέρθηκε στο ριάλιτι μόδας και στο πως βιώνει το φλερτ στην Ελλάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Vitinaros (@maryvitinaros)

«It’s meant to be»

«Είμαι εντάξει με την Αμερική, ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Είχα πει στην φίλη μου ότι θα ήθελα να κάνω κάτι στην τηλεόραση, όπως το GNTM. Τρεις βδομάδες μετά επικοινώνησε μαζί μου η παραγωγή. Ήμουν σε φάση It’s meant to be! Είπα πάω στην Ελλάδα, γεια σας!» είπε για την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μαίρη Βιτινάρος: «Οι Έλληνες δεν με φλερτάρουν, ίσως φταίει το ύψος μου»

Μιλώντας για το αν και κατά πόσο τη φλερτάρουν οι Έλληνες, η model instructor του reality μοντέλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι Έλληνες άντρες είναι κούκλοι! Δεν με φλερτάρουν πολύ, ίσως φταίει το ύψος μου, είμαι πολύ ψηλή. Δεν ξέρω γιατί. Να ξέρετε ότι είμαι πολύ φιλική! Όταν ήμουν μικρή ήμουν αγοροκόριτσο, δεν σκεφτόμουν να γίνω μοντέλο. Θυμάμαι ότι ο νονός μου είπε ότι θα πρέπει να γίνω μοντέλο. Ήθελα να γίνω τενίστρια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Vitinaros (@maryvitinaros)

Τέλος η Μαίρη Βιτινάρος σχολίασε το την παρουσία της στο ριάλιτι μοντέλων «GNTM»: «Περνάω τέλεια! Μου αρέσει πάρα πολύ, είναι challenge και πολύ διαφορετικό. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη ομάδα. Έχω στο μυαλό μου τέσσερις κοπέλες που θα είναι στον τελικό. Με τον Χρήστο Μπίρμπα κάνουμε πλάκα όλη την ώρα. Είμαστε εκεί να δώσουμε αγάπη στα κορίτσια. Έχω πολλές εμπειρίες σε αυτόν τον χώρο και είναι ωραίο να μοιράζομαι αυτά τα πράγματα στα κορίτσια. Να ξέρουν τι θα γίνει έξω από τον διαγωνισμό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Τζεφ Μοντάνα μιλά στο HerNews: «Δυστυχώς έχω νιώσει πολλές φορές ασφάλεια σε μέρη ανασφαλή»

HerNews ka

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ο ρατσισμός και η Άνθη Σαλαγκούδη. Ποιος έκανε σεξ στο Survivor  & ο γάμος των Σάκη – Μαριαλένα

Her News b

Bridal Expo: Έρχεται η μεγαλύτερη έκθεση γάμου – Kαι ποια ωραιότερη βιτρίνα από αυτή του Ζαππείου;

Her News