HerNews.gr
Social News

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Χώρισε με τον σύντροφό της λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας- «Σε πρόδωσα εαυτέ μου»

Το τελευταίο διάστημα έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες για την Δήμητρα Αλεξανδράκη κάτι που δεν της άρεσε καθόλου και που προκάλεσε το ξέσπασμά της μέσω του προφίλ της στο Instagram.

Οι φήμες την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον σύντροφό της και η ίδια τοποθετήθηκε λέγοντας: «Πάμε πάλι πρωί πρωί. Σύμφωνα με αυτά που λέγονται, έχω κάνει δύο γάμους στο παρελθόν, ο ένας στην Αγγλία. Έχω δύο παιδιά τα οποία κρύβω πάρα πολύ καλά. Παντρεύτηκα ξανά αφού μάλλον χώρισα, έχω ακόμα ένα παιδί που κρύβω πολύ καλά και επίσης μόλις χώρισα ξανά. Άρα είμαι μάνα 4 παιδιών μαζί με την Άιζα και χωρισμένη. Θα σέβεστε».

Δήμητρα Αλεξανδράκη-hernews

Το μοντέλο έχει επιλέξει να κρατάει την σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλο αυτό το διάστημα.

Τον Ιούλιο του 2021 είχε δεχθεί πρόταση γάμου και η ίδια είχε δημοσιεύσει το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό. Έκτοτε δεν είχαμε δει ποτέ τον σύντροφό της.

Οι φήμες  χωρισμού όμως άρχισαν ξανά να φουντώνουν με μια δημοσίευση που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και έγραψε: «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως ! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά».

Κάτω από την εν λόγω δημοσίευση, κάποιος της έγραψε: «Καταπληκτική φωτό! Ο σύζυγος την τράβηξε;». Εκείνη απάντησε στο σχόλιο ότι χώρισε, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν αστειευόταν ή αν το εννοεί.

«Όχι, γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία μου; Εγώ χαρά θέλω να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια», απάντησε το μοντέλο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλίας Γκότσης: «Έχουμε να πούμε πολλά» – Τα πρώτα λόγια μετά την αποβολή του

Her News

Ζιζέλ Μπούντχεν: Γιόρτασε τα γενέθλια των παιδιών της στη Disney World – Δείτε φωτογραφίες

HerNews ka

Γιώργος Παπαδόπουλος: Κάνει επική φάρσα στην σύζυγό του Γαλάτεια – Σε κατάσταση ΣΟΚ η ίδια!

Her News b