HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Κωνσταντάκη: «Όσο μεγαλώνω με πιάνει η γεροντοκορίαση»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» η Μαρία Κωνσταντάκη.

Η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός, αναφέρθηκε, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στην προσωπική της ζωή και στη σχέση της με τους ανθρώπους.

Η Μαρία Κωνσταντάκη είπε αρχικά: «Δεν μου άρεσε ποτέ το ξενύχτι. Είμαι flow άτομο. Δεν πίνω αλκοόλ, έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση με μένα. Δεν συμπαθώ όλους τους ανθρώπους. Όσο μεγαλώνω με πιάνει η γεροντοκορίαση. Κάποιες φορές μου φαίνονται αφόρητοι οι άνθρωποι. Με όλα αυτά που συμβαίνουν όλο αυτό το διάστημα και τις τελευταίες ημέρες που δεν είναι ωραίες, μου φαίνονται αφόρητα αυτά που κάνουν οι άνθρωποι».

«Φαντάζομαι αφόρητη είμαι και εγώ συμπλήρωσε».

Μαρία Κωνσταντάκη: «Υπήρξαμε και λίγο μ…»

«Κι εγώ έχω πληγώσει ανθρώπους χωρίς να το θέλω» συνέχισε. «Εκ του αποτελέσματος κρίνουμε ότι υπήρξαμε και λίγο μ… Είναι ωραίο μεγαλώνοντας να παραδέχεσαι ότι έχεις κάνει λάθος, λάθος χειρισμούς. Ε, τι; Δεν τα κάναμε όλα τέλεια», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Μαρία Κωνσταντάκη δήλωσε πως είναι ελεύθερη, τονίζοντας πως έχει αφήσει πολλές φορές να την πληγώσουν.

«Τα μεγαλύτερα εγκλήματα τα έχουμε κάνει στον εαυτό μας, όχι στους άλλους».

«Σνόμπαρα την τηλεόραση»

Όπως εξομολογήθηκε, όταν τελείωσε τη σχολή υποκριτικής κι έκανε τα πρώτα της βήματα απέφευγε να παίζει στην τηλεόραση για να μη θεωρηθεί εμπορική ηθοποιός: «Όταν τελείωσα τη σχολή τη σνόμπαρα την τηλεόραση. Τελείωσα τη Βεάκη. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την εποχή υπήρχε μία προκατάληψη και τα πρώτα χρόνια δεν ψηνόμουν να κάνω τηλεόραση. Μετά την ήθελα την τηλεόραση και δεν μου καθόταν».

Τέλος, μιλώντας για τον συμπαρουσιαστή της στο ραδιόφωνο, Στάθη Χριστοφορίδη, παραδέχτηκε ότι έχουν την καλύτερη σχέση. Όπως δήλωσε είναι το ίδιο «μισάνθρωποι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Η ανθρωποφαγία δεν υπάρχει μόνο στις εκπομπές, υπάρχει πολύ στο Facebook”

HerNewskl

«Φως στο Τούνελ»: Απόψε ερευνά τρεις δυνατές υποθέσεις μυστηρίου

Her News

Νικηφόρος για Τούνη: «Είναι μαχήτρια. Θα είμαι δίπλα της»

Her News b