HerNews.gr
Σχέσεις

Όταν ξεκόψεις έναν τοξικό άνθρωπο, θα γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτό σου

Oι τοξικοί άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα. Σε κάνουν να αισθάνεσαι μόνος σου και κυρίως σε βυθίζουν στη μιζέρια.

Καταστρέφουν στο έπακρο την αυτοπεποίθηση  σου και σαμποτάρουν τα όνειρα σου. Σε κάνουν να αναρωτιέσαι για ό,τι υπάρχει στη ζωή σου. Θα σε γεμίζουν

με άγχος και δράμα. Δεν το θέλεις αυτό, σωστά;

τοξικοί άνθρωποι

Όταν αποφασίσεις να βγάλεις  έναν τέτοιον άνθρωπο στη ζωή σου, θα έχεις την ευκαιρία να εξελιχθείς. Θα πάρεις ανάσα και θα ανθίσεις. Δε θα έχεις κανέναν να σου λέει συνεχώς πως δεν είσαι αρκετή. Δε θα αποφασίζει κανένας για σένα, δε θα σε χειραγωγεί ούτε θα αγνοεί τα θέλω σου.

Όταν ξεκόψεις έναν τοξικό άνθρωπο, θα γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτό σου. Δε θα ανησυχείς συνέχεια για το πώς θα τον ευχαριστήσεις. Δε θα δίνει στον εαυτό σου λιγότερη σημασία γιατί το κέντρο σου είναι εκείνος.

Οι τοξικοί άνθρωποι σε κάνουν να ρίχνεις  τα standar σου. Σε κάνουν να στέκεσαι στο παρελθόν και να ζεις από αυτό. Δε βλέπεις πως ένα λαμπρό μέλλον ειναι μπροστα σου. Σου κρύβουν τον ήλιο. Τον δικο σου ήλιο. Τον ήλιο που θυσίασες τόσο για να βρίσκεσαι κοντα για να τον αγγίξεις.

Αν κόψεις έναν τοξικό άνθρωπο από τη ζωή σου, θα είσαι ήρεμη μέσα σου. Είναι δυσκολο και θέλει χρόνο. Αξίζει όμως. Είσαι δυνατή για να το κανείς. Σε εμπιστεύομαι. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

 

 

00:01
29:57

 

Νεότερα Άρθρα

Σχέσεις: 5 λάθη που κάνεις στην επικοινωνία

Her News b

Χρειάζεται ο εγωισμός σε μια σχέση;

Her News

Απιστία: Οι κινήσεις του συντρόφου σας που την μαρτυρούν

Her News