HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στέλιος Κουδουνάρης: «Έπαιζα στις γειτονιές αλλά περίμενα να γυρίσω σπίτι να διαβάσω περιοδικά»

Στέλιος Κουδουνάρης

Στην εκπομπή “The 2night show” ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν καθιερωθεί στον χώρο της μόδας. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην περίοδο που προσπαθούσε να βγάλει τα πρώτα του χρήματα και να ζήσει αξιοπρεπώς από το σχέδιο ρούχων.

Στέλιος Κουδουνάρης

Στέλιος Κουδουνάρης: «Έπαιζα στις γειτονιές αλλά περίμενα να γυρίσω σπίτι να διαβάσω περιοδικά»

Ο ίδιος ανέφερε ότι ήταν από παιδί μέσα στα ρούχα και ήταν αυστηρός και έκανε κριτικές. Δεν ήξερε ότι θα γίνει σχεδιαστής μόδας, αλλά ήξερε ότι θα ασχοληθεί με τα ρούχα. Όπως ανέφερε, υπήρχαν ιδιαιτερότητες εκείνα τα χρόνια που τότε δεν το καταλάβαινε και καταλαβαίνει σήμερα ότι ήταν διαφορετικός, δεν έπαιζε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ αλλά σχεδίαζε ρούχα και έπαιζε στις γειτονιές με τα κορίτσια.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι:

“Ήμουν από παιδί μέσα στα ρούχα, ήμουν αυστηρός, έκανα κριτικές. Δεν άφηνα τη μητέρα μου να βγει από το σπίτι αν δεν μου άρεσαν τα ρούχα. Δεν ήξερα ότι θα γίνω σχεδιαστής μόδας αλλά ήξερα ότι θα ασχοληθώ με τα ρούχα. Υπήρχαν ιδιαιτερότητες εκείνα τα χρόνια που τότε δεν το καταλάβαινα. Καταλαβαίνω ότι ήμουν διαφορετικός, δεν έπαιζα ποδόσφαιρο, δεν έπαιζα μπάσκετ. Έπαιζα στις γειτονιές αλλά περίμενα να γυρίσω σπίτι να διαβάσω περιοδικά. Ήταν περίεργο που έκανα παρέα με κορίτσια ή σχεδίαζα ρούχα”

Στέλιος Κουδουνάρης

H πείνα και οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του σχεδιαστή αποτέλεσαν μόνο μέρος των προκλήσεων που αντιμετώπισε. Ο Στέλιος Κουδουνάρης αναφέρθηκε στην πίεση που αισθανόταν να επιβάλλει στον εαυτό του για να πετύχει στον χώρο της μόδας και στον δυσάρεστο ρόλο που του ανατέθηκε από το συγκεκριμένο κατάστημα που επέλεξε να συνεργαστεί. Μάλιστα δήλωσε ανοιχτά πως:

“Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο επαγγελματικό πέραν από το σχέδιο ρούχων. Τα πρώτα χρόνια πιέστηκα πολύ και πέρασε καιρός το να βγάλω χρήματα και να ζω αξιοπρεπώς. Τα πρώτα χρόνια είχα πετάξει τα ρούχα κάτω και τα πατούσα από τα νεύρα μου γιατί με κορόιδευε ένας πελάτης.

Προσπαθούσα να κάνω πωλήσεις, να δειγματίσω τα ρούχα. Μας είχαν στο μυαλό τότε ότι ήμασταν “μοδίστρες” που δεν κάναμε τίποτα σύγχρονο. Ήταν ένα συγκεκριμένο κατάστημα που ήθελα να συνεργαστούμε και με είχε στήσει 2-3 φορές. Δεν έβαλε παραγγελία και αισθάνθηκα ότι με κορόιδευε και δεν μου έδινε αξία ως άνθρωπο. Γύρισα σπίτι και τα πέταξα κάτω, τα πατούσα και άρχισα να κλαίω. Διήρκησε δύο λεπτά και μετά τα σήκωσα, τα άπλωσα, τα καθάρισα”.

Στέλιος Κουδουνάρης: «Έχασα πολύ μεγάλο ποσό. Ετοιμάζω αγωγή εναντίον της τράπεζας»

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μιχαλάκη: Αποκάλυψε το τέλος της Δρόσως στις «Άγριες Μέλισσες» – Ποιά σκηνή την δυσκόλεψε περισσότερο;

Her News

Κώστας Μπίγαλης: «Η δισκογραφική εταιρεία μού απέκρυπτε τις πωλήσεις»

Her News b

Ελένη Κοκκίδου: «Βρέθηκα στα πρόθυρα του θανάτου, σώθηκα από θαύμα»

HerNews ka