HerNews.gr
Μόδα

Τρόποι για να καθαρίσετε το δερμάτινο μπουφάν σας

Το δερμάτινο μπουφάν είναι το must item για κάθε ντουλάπα καθώς ταιριάζει με τα πάντα και υπάρχει σε άπειρα χρώματα και σχέδια για κάθε γούστο.

Με κρόσσια, με πολλές τσέπες, με διάφορα κεντητά σχέδια, ακόμη και το κλασικό μαύρο δερμάτινο είναι ένα αγαπημένο πανωφόρι που είναι απαραίτητο για την χειμερινή σεζόν.

Το δέρμα, είτε πρόκειται για γνήσιο δέρμα είτε για συνθετικό ή φυτικό δέρμα, είναι σχεδόν πάντα ακατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο και δεν πρέπει ποτέ να μουλιάζεται σε νερό κατά τον καθαρισμό.

Ελέγχετε πάντα την ετικέτα φροντίδας πριν ξεκινήσετε να καθαρίζετε οποιοδήποτε δερμάτινο αντικείμενο για τυχόν ειδικές απαιτήσεις. Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα με προσοχή:

1. Δημιουργήστε ένα μείγμα με σαπουνόνερο και χρησιμοποιήστε ένα μαλακό, καθαρό σφουγγάρι για να ξεπλύνετε απαλά τη βρωμιά, τη σκόνη και τα υπολείμματα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους γιακάδες και τις μανσέτες.

2. Χρησιμοποιήστε απαλές κυκλικές κινήσεις για να ξεπλύνετε τη βρωμιά. Αποφύγετε το τρίψιμο ή το να βρέξετε υπερβολικά τις περιοχές καθώς αυτό μπορεί να καταστρέψει το δέρμα.

3. Μόλις αφαιρεθεί η βρωμιά, χρησιμοποιήστε ένα νέο, καθαρό και στεγνό πανί για να σκουπίσετε τυχόν υπολείμματα νερού.

Πώς να φροντίσετε τα δερμάτινα μπουφάν

  1. Χρησιμοποιήστε ένα wetproofing σπρέι που διατίθεται στα περισσότερα καταστήματα υποδημάτων, για να προσθέσετε ένα στρώμα προστασίας από τα υγρά. Φροντίστε να το εφαρμόσετε μόνο στο εξωτερικό του μπουφάν και όχι στην εσωτερική επένδυση!
  2. Εάν χρησιμοποιείτε εξειδικευμένα σπρέι ή κεριά για να μαλακώσετε το δέρμα, φροντίστε να διαβάσετε τις οδηγίες για να μην καταστρέψετε το δέρμα. Εάν έχετε αμφιβολίες, ρωτήστε έναν ειδικό.
  3. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει το δερμάτινο μπουφάν σας σε μια κρεμάστρα για να διατηρεί το σχήμα του. Γνωρίζουμε ότι είναι δελεαστικό να το πετάξετε στην «καρέκλα» στο τέλος της ημέρας, αλλά αυτό μπορεί να το κάνει να χάσει το σχήμα του και να έρθει σε επαφή με βρωμιά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Oprah Winfrey: Η ανανεωμένη της εμφάνιση στο Gala του Μουσείου της Ακαδημίας που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το fashion item που φόρεσε με έμπνευση από τον οίκο Versace

HerNewskl

Η νέα CSR καμπάνια της Αdmiral στηρίζει τους αθλητές

Her News