HerNews.gr
Παιδί

Οι καλύτερες παιδικές ταινίες για να δείτε μαζί με τα παιδιά σας

Ναι υπάρχουν και αυτές οι μέρες που χρειάζεστε λίγο χρόνο διακοπής και θέλετε να βάλετε στα παιδιά σας ταινίες για να επανέλθει η ηρεμία και δεν χρειάζεται να νιώθετε άσχημα για αυτό.

Μπορεί επίσης να θέλετε να περάσετε λίγο ήρεμο χρόνο με τα παιδιά σας και οι παιδικές ταινίες είναι πάντα μια καλή λύση.

 Ειδικά καθώς κατευθυνόμαστε προς την περίοδο των Χριστουγέννων, που εμφανίζονται  οικογενειακές επισκέψεις και ίσως χρειαστεί να απασχολήσετε τα παιδιά σας  ενώ φροντίζετε άλλα πράγματα.

Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες για παιδιά αυτή τη στιγμή στο Netflix . Μερικές από αυτές είναι ταινίες για νήπια ή ταινίες κινουμένων σχεδίων τις οποίες μπορούν να απολαύσουν όλοι, συμπεριλαμβανομένων των μικρών και των μεγάλων στην οικογένειά σας.

 Από συναρπαστική δράση και περιπέτεια μέχρι γλυκές ιστορίες για φιλίες, σίγουρα θα σας αρέσει κάποια από τις ταινίες που θα σας δείξουμε που θα ευχαριστήσει όλους τους γονείς.

“Το Σχολείο του Καλού και του Κακού”

Από τις πιο καινούριες ταινίες στο Netflix.

Το Σχολείο του Καλού και το Κακού είναι το μέρος όπου πηγαίνουν οι χαρακτήρες του παραμυθιού όταν θέλουν να μάθουν τα πάντα για την πριγκίπισσα  ή την κακία, ανάλογα με την κατάσταση.

Οι καλύτερες φίλες Sophie και Agatha πηγαίνουν μαζί, υποθέτοντας ότι η Sophie θα πήγαινε στο Σχολείο του Καλού ενώ η Agatha θα πήγαινε στο Σχολείο του Κακού. Μπορούν να τα καταφέρουν μέσα στη χρονιά; 

“Οι Μίτσελ και η Εξέγερση των Μηχανών”

Η Κέιτι Μίτσελ, μια εκκολαπτόμενη σκηνοθέτης, πηγαίνει στο σχολείο και η οικογένειά της αποφασίζει να την οδηγήσει ως ένα τελευταίο οδικό ταξίδι για οικογενειακές διακοπές. Το μόνο πρόβλημα; 

Μια αποκάλυψη ρομπότ ξεσπά στο δρόμο και οι Μίτσελ είναι οι μόνοι που μπορούν να το σταματήσουν σε αυτή την ταινία κινουμένων σχεδίων.

“Το Τέρας της Θάλασσας”

Αυτή η περιπέτεια του Netflix φτάνει στην ανοιχτή θάλασσα σε μια εποχή που οι ωκεανοί κυριαρχούνταν από τέρατα. Η ταινία ακολουθεί δύο ήρωες: μια νεαρή κοπέλα με το όνομα Maisie Brumble που λαχταρά την περιπέτεια και μπαίνει σε ένα πλοίο, και τον διάσημο κυνηγό τεράτων Jacob Holland που γίνεται διστακτικά συνεργός της.

“Μια Σειρά από Ατυχή γεγονότα”

Τα φτωχά ορφανά του Μπωντλαίρ: Θλίβουν ακόμα το θάνατο των γονιών τους όταν τίθενται στη φροντίδα του Κόμη Όλαφ, ο οποίος δεν θα σταματήσει αν δεν  πάρει στα χέρια του την περιουσία της οικογένειας. (Το συνιστούμε για λίγο μεγαλύτερα παιδιά)

“Το Αγόρι που δάμασε τον Άνεμο”

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, ακολουθεί ένα αγόρι που ζει στην Αφρική και διδάσκει μηχανική. Όταν το χωριό του υποφέρει από ξηρασία, έχει μεγάλα σχέδια να δημιουργήσει μια τουρμπίνα που θα μπορεί να τροφοδοτήσει μια αντλία νερού.

“Vivo”

Στην Αβάνα της Κούβας, ο Vivo το κινκατζού, έχει όλα όσα χρειάζεται. Όταν η ιδιοκτήτης του θέλει να ταξιδέψει στο Μαϊάμι για να βρεθεί με έναν παλιό φίλο και μουσικό σύντροφο, ο Vivo είναι επιφυλακτικός να φύγει, αλλά συνεχίζει ούτως ή άλλως και συναντά μια κοπέλα  που ορκίζεται να τον βοηθήσει.

Τραγούδα”

Η συμμορία Sing επιστρέφει και είναι έτοιμη να ανεβάσει άλλη μια παράσταση, μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ. Ο Bono των U2 εντάσσεται στο καστ ως ένα απομονωμένο λιοντάρι που πρέπει να ξαναμπεί στο προσκήνιο.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μωρό και Χειμερινές Βόλτες: Τι να προσέξετε

Her News b

Επίδομα μητρότητας: Επεκτείνεται από 6 σε 9 μήνες στον ιδιωτικό τομέα

Her News

Όταν οι Άγγελοι του χιονιού πετούν: Ένα υπέροχο βιβλίο για παιδιά

Her News