HerNews.gr
Ελλάδα

Η βασίλισσα Μάξιμα στο Προεδρικό Μέγαρο με δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλου

Κομψότητα, στυλ, φινέτσα. Όλα όσα χαρακτηρίζουν τις εμφανίσεις της βασίλισσας Μάξιμα. Μια καλοντυμένη γαλαζοαίματη που ξέρει πως να μαγνητίζει τα βλέμματα με την αρχοντιά και τις εκλεπτυσμένες ενδυματολογικές της επιλογές.

Χθες το βράδυ, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, παρέθεσε επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του βασιλιά και της βασίλισσας της Ολλανδίας.

Η βασίλισσα Μάξιμα επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα Έλληνα σχεδιαστή. H 51χρονη royal φόρεσε μία τουαλέτα του Χρήστου Κωσταρέλου, σε μπορντό απόχρωση.

Πρόκειται για την «Lissie silk velvet gown», η οποία κοστίζει 2.235 ευρώ

Όταν μιλάμε για royal fashion icons, η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας ανήκει σίγουρα στην βασική 5άδα. Δεν αποτυγχάνει ποτέ να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές επιλογές της και αποτελεί έμπνευση για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν την διαφορά στις εμφανίσεις τους.

 

Εκτός από το φόρεμα, τα κοσμήματά της, όπως και η τιάρα της από ρουμπίνια έκαναν αίσθηση. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά με κότσο και η βασίλισσα Μάξιμα κράτησε ένα βελούδινο clutch με φούντα στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Έρχονται καταιγίδες- Κίνδυνος πυρκαγιάς από τους κεραυνούς

Her News

Ο φετινός Μάρτιος ήταν ένας από τους ψυχρότερους των τελευταίων 40 ετών

Her News

Tο πρώτο ρομπότ με διαβατήριο έρχεται στην Ελλάδα

HerNews ka