HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ειρήνη Κολλιδά: “Tο Survivor μου άφησε υπολείμματα ψυχικά και σωματικά”

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Ειρήνη Κολλιδά και αναφέρθηκε στον τραυματισμό που είχε στον Άγιο Δομίνικο, ενώ απάντησε αν θα συμμετείχε στο All Star Survivor.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια, το ριάλιτι επιβίωσης της έχει αφήσει τραύματα, τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά.

Ειρήνη Κολλιδά: «Δεν φτάσαμε ποτέ στα δικαστήρια για τον τραυματισμό μου»

«Δεν φτάσαμε ποτέ στα δικαστήρια με την Acun Medya για τον τραυματισμό μου. Μου έχει αφήσει υπολείμματα και σωματικά και ψυχικά το ριάλιτι» είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Κολλιδά.

Και συνέχισε: «Έχω τρία πλευρά που έχουν σπάσει και με ενοχλούν ακόμα σε ασκήσεις, βάρη, κοιλιακούς. Παθαίνω κράμπες και έχω και τρεις κήλες στον αυχένα που δεν με αφήνουν να τρέξω και να κάνω τη ζωή που είχα πριν από το ατύχημα».

«Το σώμα και η ψυχή μου δεν με αφήνουν να πάω στο All Star Survivor»

Στη συνέχεια, εξήγησε πως θεωρεί ότι το σώμα της δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο All Star Survivor.

«Δεν θα μπορούσα εύκολα να το κάνω. Κλίνω στο ότι το σώμα μου δεν μπορεί. Αν μου έδιναν ένα σεβαστό ποσό, ίσως να το σκεφτόμουν, γιατί είμαι μανούλα και θέλω το καλύτερο για το παιδί μου. Υπάρχουν κι εκείνοι που θα πάνε μόνο για τη δημοσιότητα, », τόνισε η Ειρήνη Κολλιδά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δείτε τα εντυπωσιακά κέρινα ομοιώματα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ & της Αλίκης Βουγιουκλάκη

HerNews ka

Κάτια Ζυγούλη για Μάτι: «Ήμασταν ανήμποροι, απλά καθόμασταν παγωμένοι και αμίλητοι»

Her News

Eurovision: Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας μετά από τον αποκλεισμό – «Ξεφτιλιστήκαμε, ήταν από τις λίγες φορές που μπήκαμε μέσα»

Her News