HerNews.gr
Rainbow

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο

Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου η Μαριάνα Βαρέλα και η Φαμπιόλα Βαλεντίν, Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο αντίστοιχα. Το ζευγάρι ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσω social media.

Συγκεκριμένα οι δύο καλλονές, ανήρτησαν βίντεο που δείχνει όλη τη διαδρομή του ζευγαριού από τη γνωριμία τους ως και την ημέρα του γάμου τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2020, όταν έλαβαν και οι δύο μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Grand International (MGI). Όμως κράτησαν τον έρωτά τους κρυφό μέχρι σήμερα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIANA VARELA (@marianajvarela)

Μις Αργεντινή – Μις Πουέρτο Ρίκο: Το χρονικό της σχέσης τους μέσα από μία ανάρτηση

Το βίντεο που ετοίμασαν ανοίγει με μερικές φωτογραφίες και αποσπάσματα που έχουν τραβηχτεί κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Δείχνει στιγμές από ταξίδια που έχουν κάνει μαζί, βίντεο στην παραλία, φωτογραφίες των δαχτυλιδιών τους. Συγκινεί ένα βίντεο από την πρόταση γάμου τους:

Στο σαλόνι του σπιτιού τους, υπήρχαν παντού κόκκινα τριαντάφυλλα και χρωματιστά λαμπάκια, ενώ μπροστά στο παράθυρο κρεμόταν μια κορδέλα με μπαλόνια, που σχημάτιζαν τη φράση: «Θα με παντρευτείς;».

Στη συνέχεια, τις δείχνει ντυμένες στα λευκά να γιορτάζουν την ένωσή τους στα σκαλιά του Δημαρχείου στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο.

«Αφού επιλέξαμε να κρατήσουμε τη σχέση μας ιδιωτική, ανοίγουμε τις πόρτες μας σε μια ξεχωριστή μέρα. 28/10/22», έγραψαν. Στη λεζάντα πρόσθεσαν emojis μιας καρδιάς, ενός δαχτυλιδιού και ενός αστεριού.

Κάτω από την εν λόγω δημοσίευση, το ζευγάρι δέχτηκε εκατοντάδες ευχές από φίλους και γνωστούς για την αποκάλυψη και την επισημοποίηση της σχέσης του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο ψυχολόγος Πάνος Πλουμίδης μιλά στο HerNews για το Pride, το coming out & για την αποδοχή

HerNews ka

Ζευγάρι ομοφυλοφίλων απέκτησε κοριτσάκι – Άγνωστη στο Instagram τους ζήτησε να γίνει παρένθετη μητέρα

Her News

Ημέρα Υπερηφάνειας: Η ιστορία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

Her News