HerNews.gr
Rainbow

Έμιλι Ρατακόφσκι: “Δεν πιστεύω στους straight ανθρώπους”

Η Έμιλι Ρατακόφσκι έκανε νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν, μετά την αποκάλυψη της ίδιας για τη σεξουαλικότητά της, ότι είναι bisexual.

To μοντέλο προκάλεσε για άλλη μία φορά καθώς είπε ότι «δεν πιστεύει» ότι υπάρχουν straight άνθρωποι.

Μιλώντας στο περιοδικό «Harper’s Bazaar», η Έμιλι Ρατακόφσκι δήλωσε ότι η σεξουαλικότητα κάποιου είναι «ρευστή». Τόνισε δε, ότι «δεν πιστεύει πραγματικά στους ανθρώπους που είναι στρέιτ».

Έμιλι Ρατακόφσκι: Η αποκάλυψη μέσω Tik Tok και ο νέος άνθρωπος στη ζωή της

Το εκρηκτικό μοντέλο είχε κάνει την αποκάλυψη ότι είναι bisexual μέσω Tik Tok τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η Ρατακόφσκι πήρε μέρος στο trend του πράσινου καναπέ. Το βίντεο ξεκινούσε με την ερώτηση «όσοι νιώθετε αμφιφυλόφιλοι, έχετε πράσινο καναπέ στο σπίτι σας;», με την ίδια να δείχνει ότι έχει έναν παρόμοιο στο σαλόνι της.

@emrata #stitch with @shaymitchell ♬ original sound – Emrata

Βέβαια, πριν λίγες ημέρες εθεάθη να ανταλλάσσει «καυτά» φιλιά με έναν μυστηριώδη άντρα, του οποίου η ταυτότητα αποκαλύφθηκε λίγες ώρες μετά. Όπως αποκάλυψε η DailyMail, ο μυστηριώδης νέος άντρας στη ζωή της Έμιλι Ρατακόφσκι είναι ο 35χρονος Νεοϋορκέζος Orazio Rispo. Πρόκειται για τον γιο ενός μεγιστάνα που ασχολείται με το real estate, ενώ είναι πρώην επιτυχημένος DJ για 20 χρόνια.

Αναλύοντας τη σεξουαλικότητά της στο «Harper’s Bazaar», η «emrata» είπε ότι «ήρθε η κοπέλα μου στο σπίτι και με ρώτησε αν έχω δει το trend με τον καναπέ. Γέλαγε γιατί είναι τόσο μεγάλος ο δικός μου πράσινος καναπές».

«Θέλω να μπορώ να διασκεδάζω με το πώς παρουσιάζομαι στον κόσμο χωρίς να νιώθω ότι είμαι κακή φεμινίστρια ή καλή φεμινίστρια», πρόσθεσε το γνωστό μοντέλο στη συνέντευξή της στο περιοδικό.

Έμιλι Ρατακόφσκι: «Νιώθω οργή, θλίψη, χαρά. Κάθε μέρα είναι διαφορετική»

Παρά το γεγονός, όμως, ότι έχει ένα νέο φλερτ στη ζωή της με τον 35χρονο πρώην DJ, η 31χρονη τόνισε ότι νιώθει ακόμα οργή για το διαζύγιό της με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ λόγω απιστίας.

«Νιώθω θυμό, θλίψη. Νιώθω ενθουσιασμό. Νιώθω χαρά. Κάθε μέρα είναι διαφορετική», είπε η Έμιλι Ρατακόφσκι. «Το μόνο καλό είναι ότι αισθάνομαι όλα αυτά τα πράγματα, κάτι που είναι ωραίο γιατί με κάνει να πιστεύω ότι θα είμαι καλά στο τέλος», πρόσθεσε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παντελής Τουτουντζής: «Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου»

HerNews ka

Αύγουστος Κορτώ: Ζήτησε σε γάμο τον σύντροφό του (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Σιγκαπούρη: Καταργεί νόμο που ποινικοποιεί τη σεξουαλική επαφή μεταξύ ανδρών

Her News