HerNews.gr
Beauty

Sarah Jessica Parker: Aποκάλυψε την ενυδατική κρέμα που λατρεύει

Η Sarah Jessica Parker είναι το απόλυτο inspo όσον αφορά την ομορφιά και την μόδα και δε διστάζει να μας αποκαλύπτει τα αγαπημένα της προϊόντα.

Αν και έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα σε σχέση με τα όσα βλέπαμε στις τάσεις στο κομμάτι της ομορφιάς και της μόδας από το “Sex and the City….Κάποια πράγματα εξακολουθούν να παραμένουν τα ίδια. Η Sarah Jessica Parker  είναι 56 χρονών και εξακολουθεί να έχει τη λάμψη στο πρόσωπο της που είχε και τότε. Ποιο είναι όμως το μεγαλύτερο μυστικό της που αφορά το skincare;

H ενυδατική της κρέμα, την οποία φαίνεται να την προτιμούν αρκετές celebrities. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Heidi Klum, η Anne Hathaway, η Leighton Meester και η Nina Dobrev. Πιο συγκεκριμένα αναγερόμαστε στην Toleriane Fluide Soothing Protective Moisturizer της La Roche-Posay.

H ίδια μάλιστα είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν πως:

“Χρησιμοποιώ αυτήν την κρέμα εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια. Είναι ανάλαφρη και απλά η καλύτερη ενυδατική κρέμα που έχω βρει. Τη χρησιμοποιούν και τα παιδιά μου. “Χρησιμοποιώ αυτήν την κρέμα εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια. Είναι ανάλαφρη και απλά η καλύτερη ενυδατική κρέμα που έχω βρει.

Τη χρησιμοποιούν και τα παιδιά μου.Είναι η μόνη ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιώ. Είναι τέλεια. Είναι πολύ λεπτόρευστη, οπότε μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και για να κάνεις touch up στο μακιγιάζ σου. Είναι εξαιρετική”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sarah Jessica Parker: Αυτό είναι το χτένισμα που υπόσχεται ανόρθωση των ζυγωματικών

HerNewskl

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποια ήταν η συνήθεια στο μακιγιάζ της που άλλαζε μια φορά τον χρόνο;

HerNewskl

Beauty: Πως να απαλλαγείτε από την θυλακίτιδα και την ακμή στον πισινό σας

HerNews ka