HerNews.gr
Beauty NEWS Διεθνή

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποια ήταν η συνήθεια στο μακιγιάζ της που άλλαζε μια φορά τον χρόνο;

Η Βασίλισσα Ελισάβετ υπήρξε χωρίς αμφιβολία πρότυπο στυλ και φινέτσας, αφού κάθε εμφάνιση της ήταν πολλή προσεγμένη και μοναδική.

Η εικόνα της πρωταγωνιστεί σε t-shirts, κούπες, μαντήλια  και σε όλες η ίδια φαίνεται να είναι πρότυπο στο κομμάτι της μόδας και της ομορφιάς.  Εκτός από τα καπέλα της, που ήταν σήμα κατατεθέν και τα πολύχρωμα deux pieces η ίδια είχε ένα συγκεκριμένο βερνίκι νυχιων και ένα αγαπημενο κραγιον. 

Εκτός από αυτά όμως μια από τις συνήθειες που δεν άλλαζε ποτέ η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι πως βαφόταν μόνη της εκτός από μια ημέρα τον χρόνο, την ημέρα των Χριστουγέννων. Αυτό συνέβαινε γιατί εκείνη την ημέρα έστελνε τις ευχές της στον λαό της μέσω της τηλεόρασης. 

Η makeup artist που επιμελούταν το makeup της ήταν η Marylin Widdess. Η Angella Kelly που έραβε τα υπέροχα ρούχα της είχε αποκαλύψει πως:

“Ναι, η βασίλισσα Eλισάβετ βαφόταν μόνη της. Και έχουμε να πούμε πως τα κατάφερνε τέλεια. Ήταν πάνω απ’ όλα γυναίκα όμως υπήρχε κι εκείνη η ειδική περίσταση που ήθελε να νιώσει σιγουριά. Και κάπου εκεί ερχόταν το επαγγελματικό χέρι να δώσει τη λύση”. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λόρεν Σάντσεζ – Τζεφ Μπέζος: Πως κατάφεραν να κρατήσουν για μέρες μυστικό τον αρραβώνα τους

HerNews ka

Χειμώνας και το δέρμα …συννεφιάζει!!! 4 + 1 λύσεις!

Her News

Sol De Janeiro: Τα πιο διάσημα mist του καλοκαιριού – Πως να επιλέξεις το καλύτερο για εσένα

HerNews ka