HerNews.gr
Beauty

Selena Gomez: Το girly μανικιούρ της είναι αξιολάτρευτο!

Selena Gomez

H Selena Gomez είναι από τις διάσημες κυρίες, που αγαπά πολύ τις συχνές αλλαγές στα νύχια της, για αυτό και ανά τακτά χρονικά διαστήματα προβαίνει σε αλλαγές.

Μαζί με τη Jennifer Lopez είναι οι δύο κυρίες που κάνουν τις συχνότερες αλλαγές και αποτελούν τα nail inspo μας τις ημέρες που θέλουμε να πάρουμε έμπνευση για τα δικά μας νύχια. Και δεν πρέπει να μας εκπλήσσει που αυτές οι δύο κυρίες κάνουν τόσο συχνά manicures, αφού πίσω από τα manicures τους κρύβεται ο Tom Bachick, αγαπημένος nail artist κι άλλων celebrities.

Selena Gomez

Αυτή τη φορά, παρόλο που η Selena Gomez ακολουθεί ως επί των πλείστων τις τάσεις, η τραγουδίστρια και ηθοποιός επέλεξε ένα χρώμα, που είναι εκτός των τάσεων, για να εμφανιστεί στην πρεμιέρα της ταινίας “My mind and me”. Συγκεκριμένα, η Selena Gomez εμφανίστηκε με πολύ έντονα κίτρινα νύχια προς το πορτοκαλί κερδίζοντας τα βλέμματα και κάνοντας μια τέλεια αντίθεση με το μωβ outfit που επέλεξε.

Επιπλέον, η Selena Gomez είναι θαυμάστρια των κοντών νυχιών και έτσι, ούτε αυτή τη φορά επέλεξε κάποιο άλλο μήκος. Ομολογουμένως, το συγκεκριμένο χρώμα είναι πολύ εντυπωσιακό και για κοντά νύχια.

Selena Gomez: Μια ακόμη φορά που μας εντυπωσιάζει με το manicure της

Ένας ακόμη λόγος που μας αρέσει τόσο πολύ το manicure της είναι, επειδή σε προηγούμενη δημόσια εμφάνισή της, η Gomez εμφανίστηκε με άκρως φυσικά, κοντά νύχια περασμένα απλά με μια βάση.

Έτσι, η εμφάνισή της αυτή μας αποδεικνύει πως της αρέσει να τσαλακώνεται και να δοκιμάζει διαφορετικά styles και χρώματα, είναι- δεν είναι στις τάσεις.

Νεότερα Άρθρα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έκανε το πιο ανατρεπτικό μανικιούρ

HerNewskl

Body slugging: Η τάση που υπόσχεσαι απαλό δέρμα το φθινόπωρο

HerNewskl

Ηeartthrob Bob: Το πιο μοντέρνο καρέ για το φθινόπωρο!

HerNewskl