HerNews.gr
Beauty

Ηeartthrob Bob: Το πιο μοντέρνο καρέ για το φθινόπωρο!

Το καρέ μαλλιά είναι ένα στιλ που κυριαρχεί εδώ και πολλές σεζόν, αλλά την παρούσα στιγμή, η πιο δροσερή εκδοχή του έχει το όνομα “heartthrob bob” ή αλλιώς “το καρέ του καρδιοκατακτητή”.

Ηeartthrob Bob: Το πιο μοντέρνο καρέ για το φθινόπωρο!

Αυτός ο όρος έχει ενδεχομένως επιρροή από τη δεκαετία του ’90, όταν πολλοί διάσημοι καρδιοκατακτητές είχαν το συγκεκριμένο στιλ μαλλιών. Σκεφτείτε τον Leonardo DiCaprio, τον Johnny Depp και τον Brad Pitt στις αρχές της καριέρας τους, με το χαρακτηριστικό messy προς τα πίσω look στα μαλλιά τους.

Ηeartthrob Bob: Το πιο μοντέρνο καρέ για το φθινόπωρο!

Τώρα, έρχεται η σειρά των γυναικών να αναβιώσουν αυτό το στιλ που συνδυάζει ελαφρώς ανδρόγυνα χαρακτηριστικά με μια κομψή και μοντέρνα προσέγγιση.

Ορισμένες από τις διάσημες γυναίκες που έχουν αγκαλιάσει αυτήν την τάση είναι η Chloë Grace Moretz, η Hailey Bieber, η Jennifer Garner, η Florence Pugh και η Charlize Theron.

Ηeartthrob Bob: Το πιο μοντέρνο καρέ για το φθινόπωρο!

Το heartthrob bob αναφέρεται περισσότερο στον τρόπο που στυλίζονται τα μαλλιά παρά στο κούρεμα. Για να το υιοθετήσετε, απλώς χρειάζεται να ωθήσετε τα μαλλιά σας προς τα πίσω χωρίς χωρίστρα και να προσθέσετε ένα προϊόν που θα χαρίσει ένα ελαφρώς wet αποτέλεσμα στις ρίζες.

Αυτό το στιλ προσθέτει μια αίσθηση χαλαρότητας και προσωπικότητας στην εμφάνισή σας, είναι άνετο και εντυπωσιακό ταυτόχρονα.

90’s bob: Το κούρεμα που θα δούμε παντού το φθινόπωρο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Clear skin: Η τάση που καθιερώθηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

HerNewskl

And Just Like That: Αυτό είναι το αγαπημένο lipgloss της Sarah Jessica Parker

HerNewskl

Ποια είναι η ιδανική ρουτίνα περιποίησης για κάθε ηλικία;

HerNews ka