HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Ειρήνη Λουλουδάκη: Η TikToker μιλά στο HerNews για την κακοποιητική συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της, τη νέα της ζωή και τα όνειρα της

Η Ειρήνη Λουλουδάκη είναι γνωστή στους χρήστες του Tik Tok ως “Cretan mom” και είναι ιδιαίτερα αγαπητή για τον αυθορμητισμό της.

Συνέντευξη στην Κατερίνα Αλεξανδρίδου, 

Είναι 24 χρονών και έχει καταγωγή από την Κρήτη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Εκεί μάλιστα δραστηριοποιείται αφού έχει δική της ταβέρνα για την οποία δηλώνει περήφανη καθώς όπως λέει ξεκίνησε από το μηδέν και με πολλή αγάπη, μαζί με τον πατέρα της έχουν καταφέρει να φτιάξουν αυτό το μαγαζί με πολύ κόπο.

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, η Ειρήνη Λουλουδάκη έχει δύο παιδάκια τον Δημήτρη 6 ετών και την Διονυσία 3 ετών. Τα πράγματα στην ζωή της όμως δεν κύλησαν τόσο παραμυθένια καθώς η κακοποιητική συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της δημιούργησε αρκετές ρίξεις με αποτέλεσμα να χωρίσουν. 

Από τότε ξεκίνησε η μεγάλη δικαστική διαμάχη μεταξύ τους όπου η Ειρήνη προσπαθεί πάντα να αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά της. 

Το κοινό την αγαπάει και ταυτίζεται μαζί της, καθώς ουκ ολίγες φορές έχει μοιραστεί διάφορες ιστορίες σχετικά με την όλη κατάσταση που επικρατούσε με τον πρώην σύντροφό της, αλλά και τα όσα συμβαίνουν κατά την διάρκεια του μεγάλου αγώνα που δίνει η Ειρήνη για να δικαιωθεί.

Η Ειρήνη Λουλουδάκη διατηρεί έναν αρκετά μεγάλο λογαριασμό στο TikTok με 223 χιλιάδες ακόλουθους. Εκεί μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την ζωή της στην Κρήτη και κάνει αρκετές διαφημίσεις σε διάφορα καταστήματα.

@cretanmom♬ πρωτότυπος ήχος – young momof2

Πως ήρθε στην ζωή σου το πρώτο σου παιδί;

Δεν το σχεδιάζαμε. Ήμουν 19 χρονών όταν έμεινα έγκυος. Ο πρώην σύντροφός μου δεν ήταν ιδιαίτερα μαζί μου, εγώ όμως δεν σκέφτηκα να μην κρατήσω το παιδί, παρόλο που είχε δείξει κάποια σημάδια, θεώρησα ότι μόλις δει το μωρό θα αλλάξει.

Την κακοποιητική συμπεριφορά την είχε απέναντί σου και πριν κάνετε τα παιδιά;

Πριν όχι τόσο. Μόλις κάναμε τον Δημήτρη ξεκίνησε. Τόσο καιρό έμπαινα στην διαδικασία και δικαιολογούσα καταστάσεις. Έλεγα είναι κουρασμένος, πιέζεται απο την δουλειά. Σκέψου ότι όταν έφυγα από το σπίτι δεν πήρα τίποτα από τα πράγματα μου.

Πως αποφάσισες να φύγεις από το σπίτι;

Τσακωθήκαμε το προηγούμενο βράδυ πάρα πολύ, ήταν ο Δημήτρης μπροστά σε μια άσχημη φασαρία με χειρονομίες και με σωματική βία.

Φαίνεσαι ότι είσαι μια γυναίκα που δεν φοβάσαι, πως τα ανεχόσουν όλα αυτά;

Έλεγα τι θα πει ο κόσμος; Τι θα πω στον πατέρα μου; Πως θα γυρίσω πίσω; Σκεφτόμουν πολύ το τι θα πει ο κόσμος και μετά έλεγα ότι θα αλλάξει αλλά δεν άλλαζε.

Σκέφτηκες ποτέ να φύγεις από την Κρήτη;

Άπειρες φορές είχα και πολύ καλές προτάσεις για δουλειά. Δεν το έκανα όμως γιατί είναι άλλα πράγματα που με κρατάνε πίσω. Έχω πολύ μεγάλη περιουσία, δεν φεύγεις μόνος σου με δύο μωρά να πας κάπου αλλού χωρίς να έχεις κάτι σταθερό ενώ έχεις μια βασική περιουσία όπως εγώ το μαγαζί.

Προσπάθησες να φτιάξεις την κατάσταση με τον πρώην σύντροφό σου;

Είχα φύγει ακόμα μια φορά αλλά είχα ξανά γυρίσει. Οι πολύ κακές μας σχέσεις ξεκίνησαν όταν γεννήθηκε η Διονυσία και έπεσε μαζί με την καραντίνα και χάσαμε την μπάλα. Δεν υπήρχε τίποτα.

Οι γονείς σου δεν σου είπαν ποτέ ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον άνθρωπο;

Το έλεγε ο μπαμπάς μου αλλά εγώ του έλεγα «είσαι υπερβολικός δεν ξέρεις εσύ μην μιλάς». Δεν είχα μιλήσει καθόλου στον πατέρα μου γιατί δεν ήθελα και επειδή ντρεπόμουν.

Πριν συμβούν όλα αυτά είχες κάνει προσπάθεια να έχει επαφές με τα παιδιά;

Πέρυσι τέτοιο καιρό του είχα δώσει τα παιδιά και με πήρε μια γειτόνισσα τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν έχει σε πολύ καλή κατάσταση τα παιδιά και ότι ούτε ο ίδιος ήταν σε καλή κατάσταση. Πήγα εκεί διαπίστωσα όσα μου είπε η γυναίκα και έγινε μια πολύ μεγάλη φασαρία. Φώναξε την αστυνομία και νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα.

Με τον Κωστή τον τωρινό σου σύντροφο πως γνωριστήκατε;

Τον Κωστή τον γνώριζα από πριν αλλά δεν με συμπαθούσε. Δεν μου έλεγε ούτε γειά. Ερχόταν στο μαγαζί επειδή έκανε δουλειές στον πατέρα μου. 

@cretanmom #youngmom #cretanmom #vlog #argyros #lambhouse ♬ πρωτότυπος ήχος – young momof2

Πως ξεκίνησες με το Tik Tok;

Ξεκίνησε εντελώς για πλάκα. Είχε λογαριασμό ο ξάδερφός μου και τον έβλεπε ο Δημήτρης μου και του είπα θα κάνουμε και εμείς Tik Tok και θα κάνουμε πάταγο. Για πλάκα τα έλεγα. Και άνοιξα τον λογαριασμό και ανεβάζαμε την καθημερινότητα μας που πηγαίναμε στο χωράφι, στα πρόβατα.

Έχεις και κανάλι στο YouTube, αυτό πως προέκυψε;

Το κανάλι το ξεκίνησα επειδή μια παλιά μου φίλη κάνει μοντάζ και έμεινε χωρίς δουλειά  και της είπα δεν πειράζει θα σε στηρίξω εγώ όσο μπορώ. Ανεβάζαμε στην αρχή δύο βιντεάκια την εβδομάδα. 

Σου αποφέρει κέρδη το YouTube;

Ναι αλλά αν κάνεις το μοντάζ μόνος σου. Αλλιώς τα δίνεις στο μοντάζ. 

Βλέπω ότι σου κάνουν αρκετά αρνητικά σχόλια στο Tik Tok

Είναι καθαρή ζήλια θεωρώ. Δεν μπορώ να δώσω σημασία και να με νοιάξουν σχόλια ανθρώπων που δεν γνωρίζω σε προσωπικό επίπεδο, δεν τους έχω γνωρίσει και απλά γράφουν πίσω από μια οθόνη.

Υπάρχει κάποιο σχόλιο που σε έχει ενοχλήσει;

Στην αρχή με ενοχλούσε που μου έλεγαν ότι τα παιδιά μου «είναι βρόμικα», «πως τα αφήνεις έτσι;». Και μετά είπα ότι δεν μπορώ να τους βάλω στο μυαλό ότι τα παιδιά είναι έτσι. Και με εκνευρίζει απίστευτα όταν θα μειώσουν την δουλειά μου και θα πουν ότι το μαγαζί δεν έχει καλό φαγητό και τα λοιπά. Ο πατέρας μου είναι βοσκός οπότε είμαι σίγουρη για την πρώτη ύλη. Σε αυτό το κομμάτι δεν έχω ανταγωνιστή.

Σου έχει τύχει περιστατικό με πελάτη που να σε βγάλει από τα ρούχα σου;

Άπειρες φορές. Φέτος μου έτυχε πελάτης που δεν ήθελε να πληρώσει επειδή δεν του άρεσε το φαγητό, με είχε μια ώρα να του  πάρω παραγγελία, πήγαινε στα διπλανά τραπέζια και κοιτούσε το φαγητό…όταν πήγα να πληρωθώ μου είπε «εγώ δεν έφαγα οπότε δεν πρέπει να σε πληρώσω».

Τι πιστεύεις ότι σε διαφοροποιεί από όλες τις υπόλοιπες influencers;

Αρχικά δεν είμαι influencer. Ούτε αισθάνομαι ούτε θέλω να γίνω, η δική μου φιλοσοφία στο influence είναι ότι «παίρνω κάτι το δοκιμάζω και λέω την άποψή μου». Influencers στην Ελλάδα δεν υπάρχουν είναι πληρωμένες διαφημίσεις. Μην έχει ο κόσμος την ψευδαίσθηση ότι παρακολουθεί influencers. 

Έχει τύχει να πεις ψέματα για κάποιο προϊόν;

Όχι, πρόσφατα είχα πολύ καλή οικονομική πρόταση από πολύ γνωστή εταιρία με κρέμες στην Ελλάδα και τους είπα πρώτα θα το δοκιμάσω και μετά θα συζητήσουμε για την αμοιβή. Δεν μου άρεσε καθόλου το προϊόν και είπα ότι εμένα δεν μου άρεσε και δεν μου έκανε δουλειά. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι bullying δέχτηκα από την εταιρία.

Τι γνώμη έχεις για την Ιωάννα Τούνη;

Την αγαπώ. Ξεκίνησε από το μηδέν και μπορεί να σου πουλήσει το πιο άχρηστο προϊόν γιατί έχει αγοραστικό κοινό. Δεν θεωρώ ότι η Ιωάννα είναι πάντα ειλικρινής στα πράγματα που δείχνει αλλά είναι λογικό γιατί είναι η δουλειά της.

Ευχαριστούμε πολύ την Ειρήνη Λουλουδάκη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Απόστολος Ρουβάς: «Η σύγκριση με τον αδερφό μου δεν με έχει επηρεάσει»

Her News b

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Αν διαφημίζεις τη χαρά σου, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι δεν θα υπάρξει ιδιωτικότητα ούτε στη θλίψη»

Her News

O Σπύρος Νικολαΐδης μιλά στο HerNews: «Έχει φερθεί πολύ άδικα η ιστορία στο γυναικείο φύλο και εμείς οι νέοι οφείλουμε να το αλλάξουμε»

HerNews ka