HerNews.gr
Συνεντεύξεις

O Σπύρος Νικολαΐδης μιλά στο HerNews: «Έχει φερθεί πολύ άδικα η ιστορία στο γυναικείο φύλο και εμείς οι νέοι οφείλουμε να το αλλάξουμε»

Ο Σπύρος Νικολαΐδης σίγουρα δεν είναι άγνωστος στο κοινό καθώς κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με πολλά πράγματα στον χώρο του θεάματος. Έχει ξεχωρίσει από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε μερικές από τις πιο αγαπητές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης όπως: “8 Λέξεις” και “Η Γη της ελιάς”.

Μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Νικολαΐδης ασχολείται και με το modeling Παγκοσμίως, έχοντας περπατήσει στις πασαρέλες των πιο γνωστών οίκων μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ μάλιστα είναι κάτοχος του τίτλου “Mister Hellas 2020” στα Εθνικά Καλλιστεία.

Οι δεξιότητες του φυσικά, δεν τελειώνουν εδώ, διότι έχει υπάρξει και πρωταθλητής Πολεμικών Τεχνών και έχει πολλούς τίτλους με το Kickboxing. 

O Σπύρος Νικολαΐδης μιλά στο HerNews και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Αλεξανδρίδου

Ποιος είναι ο Σπύρος Νικολαΐδης και για τι θα ήθελες να σε γνωρίζει ο κόσμος;

Είμαι πολύ απλός άνθρωπος και ταυτόχρονα αρκετά περίπλοκος για όσους δε με γνωρίζουν καλά. Είμαι ταπεινός και πειθαρχημένος. Δε μου αρέσει να λέω πολλά αλλά να κάνω. Πολύ πεισματάρης θα έλεγα, είναι να μην βάλω κάτι στο μυαλό μου. Αγαπώ πολύ τη φύση και τα ζώα, ίσως περισσότερο από τους ανθρώπους. Εργατικός μέχρι αηδίας και πολύ σκληρός με τον εαυτό μου. Οι δικοί μου άνθρωποι με φωνάζουν “workaholic” γιατί δουλεύω συνέχεια και νυχτερίδα γιατί δε κοιμάμαι. Είμαι δημιουργικός και μου αρέσουν οι προκλήσεις.

Έχεις καταπιαστεί με πολλά πράγματα στη ζωή σου, θεωρείς ότι έχεις κλείσει κάπου; Η σου αρέσει να δοκιμάζεις διάφορα πράγματα;

Έχω συνεχώς, τεράστια όρεξη για δημιουργία και αυτό με κάνει επίσης να βαριέμαι πολύ εύκολα. Η καλλιτεχνική μου φύση βρίσκεται πάντα στις δουλειές μου. Το όνειρο μου από μικρό παιδί ήταν πάντα να γίνω ηθοποιός και αυτό δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα, ούτε θα σταματήσω ποτέ να το κυνηγάω. Πέραν αυτού όμως, με γεμίζει πάρα πολύ ο αθλητισμός και η ενασχόληση μου με τις πολεμικές τέχνες. Επίσης η επιχειρηματικότητα, οι επιχειρήσεις μου, τα παιδιά μου όπως λέω, είναι μέρος του εαυτού μου και δε θα μπορούσα ποτέ να σταματήσω τις δραστηριότητες αυτές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spyros Nikolaidis (@iamnikolais)

Οι γυναίκες σε φλερτάρουν; Πως αντιδράς;

Είμαι πάντα ευγενικός. Είναι πολύ όμορφο να σου εκφράζει κάποιος το πως σκέφτεται για σένα και να σου δείχνει ότι του αρέσεις. Ανεξάρτητα από το ποια είναι, τι δουλειά κάνει, αν μου αρέσει ή όχι, νιώθω πως είναι τιμή μου κάθε φορά που με φλερτάρει μια γυναίκα και της δείχνω την εκτίμηση μου σε αυτό, χωρίς αυτό να παρεξηγηθεί εννοείται. Θέλει δύναμη και θάρρος να πεις τι σκέφτεσαι σε έναν άγνωστο και αυτό πρέπει να το αναγνωρίζουμε.

Μέσα σε όλα έχεις και το δικό σου ινστιτούτο, μίλησε μας για αυτό…

Το Melrose Beauty Bar είναι ένα όνειρο που είχα από όταν ζούσα στην Αμερική. Εμπνεύστηκα από το γνωστό Melrose Place στο Beverly Hills. Η αγάπη μου για τις γυναίκες με έφερε να δημιουργήσω ένα χώρο όπου θα πηγαίνουν και θα νιώθουν ξεχωριστές, λαμβάνοντας τη περιποίηση που τους αξίζει.
Οι ρυθμοί της σύγχρονης κοινωνίας μας έχουν αναγκάσει να μειώσουμε πολύ τον ελεύθερο μας χρόνο, σε σημείο που να μην προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας.
Με αυτή την ιδέα, μέσα από μερόνυχτα σκέψης και δουλειάς με τη συνέταιρο μου Μελίνα Μπαλτογιάννη γεννήθηκε το Melrose Beauty Bar, ένας πολυχώρος ομορφιάς που δεν του λείπει τίποτα.
Οποιαδήποτε γυναίκα έρθει, μπορούμε να την περιποιηθούμε από την κορφή ως τα νύχια. Μαλλιά, βλεφαρίδες, φρύδια και νύχια. Έτσι δε θα χρειάζεται να ανησυχεί για το χρόνο της, φεύγοντας με το χαμόγελο που της αξίζει και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να κατακτήσει το κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spyros Nikolaidis (@iamnikolais)

Θα πρέπει να αγαπάς πολύ τις γυναίκες για να αποφάσισες να προχωρήσεις σε αυτό το επαγγελματικό βήμα!

Έχω τεράστια αγάπη και αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Η αγάπη που με μεγάλωσε η μητέρα μου οφείλεται σε αυτό και μου έχει διδάξει πως να τις αγαπάω και να τις σέβομαι όπως τους αξίζει. Έχει φερθεί πολύ άδικα η ιστορία στο γυναικείο φύλο και εμείς οι νέοι οφείλουμε να το αλλάξουμε. Μια γυναίκα μας έφερε στη ζωή και χωρίς τις γυναίκες δε θα είχε τίποτα νόημα.

Στις μέρες μας όλο και περισσότερο χάνεται η επαφή από κοντά και ο κόσμος συνηθίζει να φλερτάρει μέσω των social, εσύ είσαι από εκείνους που θα πλησιάσεις από κοντά κάτι που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον;

Η κοινωνία έχει αλλάξει πολύ, παρόλα αυτά εγώ θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά παλιομοδίτη σε κάποια πράγματα όσο μπροστά μπορεί να είμαι σε άλλα. Το καμάκι μέσω των social media είναι αναπόφευκτο σήμερα, αλλά όταν μπορώ να επιλέξω, προτιμώ the old fashion way και μόλις δω κάποια που μου αρέσει να κάνω κίνηση για να τη γνωρίσω και να την διεκδικήσω.

 Πως ήταν η εμπειρία σου στη «Γη της ελιάς» και τι εισέπραξες από τον κόσμο;

Η «Γη της ελιάς» είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω κάνει μέχρι στιγμής στη καριέρα μου και είναι μια εμπειρία που δε θα ξεχάσω ποτέ. Παρόλο που ήμουν το κακό παιδί στη σειρά, ο κόσμος μου έχει δώσει πολύ αγάπη.
Μέχρι και σήμερα μου λένε  «Μπορεί να ήσουν κακός, μπορεί να μας νευρίαζες, αλλά μας άρεσες» , κάτι το οποίο με κάνει πολύ χαρούμενο και περήφανο για τη δουλειά μου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spyros Nikolaidis (@iamnikolais)

Είσαι ένα πολύ προσιτό παιδί και πάντα χαμογελαστός, από που πηγάζει αυτή η θετική ενέργεια;

Αρχικά θέλω να σου πω ότι χαίρομαι για τους χαρακτηρισμούς σου και σε ευχαριστώ πολύ. Μεγάλωσα πολύ δύσκολα και δε θα ξεχάσω ποτέ από που ξεκίνησα, όπου και αν φτάσω στη ζωή μου. Μπορεί να μην ήμασταν ευκατάστατοι η οτιδήποτε άλλο, αλλά το σημαντικό είναι πως έχω λάβει πολύ αγάπη από την οικογένεια μου και με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα.

Ποια είναι τα άμεσα σου σχέδια για το μέλλον;

Τελειώνω με κάποια καινούρια επιχειρηματικά σχέδια αλλά δε θα σου κρύψω ότι σκοπεύω να φύγω ξανά στην Αμερική. Μου έχει λείψει πολύ η ζωή που είχα εκεί και θέλω όσο τίποτα να δουλέψω ξανά στο εξωτερικό. Να προσπαθήσω και ότι γίνει, αρκεί να ξέρω ότι προσπάθησα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spyros Nikolaidis (@iamnikolais)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πορφυλένια Κανελλοπούλου: «Η νέα γενιά δεν είναι απολιτίκ» – Η υποψήφια στο Επικρατείας της ΝΔ μιλά στο HerNews

Her News b

To μοντέλο Ελισάβετ Δοβλιατίδου μιλά στο HerNews για την μητρότητα: “Έχω βάλει σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό μου…”

Her News b

Έλενα Παπαρίζου: «Το φιλί με την Ελένη Φουρέιρα στα MAD ήταν αυθόρμητο. Εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση»

HerNews ka