HerNews.gr
Διεθνή

Γκουίνεθ Πάλτροου: Σχεδιάζει να “εξαφανιστεί” από το Χόλιγουντ – «Κανείς δεν θα με ξαναδεί»

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν έχει σχέδια να μείνει στη δημοσιότητα αφού τελικά πουλήσει την εταιρεία ευεξίας της, Goop.

«Μπορεί να λέω, γ@@ε το αυτό». Μπορεί απλώς να εξαφανιστώ και κανείς δεν θα με ξαναδεί ποτέ», είπε η Γκουίνεθ Πάλτροου στο εξώφυλλο του Bustle που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.Η Γκουίνεθ Πάλτροου με κόκκινο φόρεμα

Η ηθοποιός  αναφέρθηκε στο θέμα για άλλη μια φορά, ενώ μίλησε για την «καμία» ευχαρίστηση από τη δημόσια πτυχή της ζωής της.

«Θα εξαφανιστώ κυριολεκτικά από τη δημόσια ζωή. Κανείς δεν θα με ξαναδεί ποτέ», είπε όταν πουλήσει τη Goop.

Εν τω μεταξύ, πράγματα όπως «η δημιουργία, η συνεργασία, το να καταπιάνεται με νέες ιδέες, η καινοτομία, η μελλοντική σκέψη, η στρατηγική, το όραμα», της δίνουν ευχαρίστηση.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου χαμογελά

Η Πάλτροου, 51 ετών, πρόσθεσε ότι «δυστυχώς δεν την παρακινούν» τα χρήματα – παρά το γεγονός ότι οι New York Times αποτίμησαν τη Goop στα 250 εκατομμύρια δολάρια το 2018.

«Δεν θα μπορούσε ποτέ να με ελκύσει ο πραγματικά πλούσιος… Και δεν κάνω επιλογές για να χτίσω αξία με λάθος τρόπο. Πάντα έκανα ανεξάρτητες ταινίες. Δεν γνωρίζω. Τα χρήματα δεν ήταν ποτέ το πράγμα μου. Δεν ήταν ποτέ ο οδηγός μου», μοιράστηκε.

Η Πάλτροου δεν διευκρίνισε τα σχέδια για την πώληση της δημοφιλούς εταιρείας της, αλλά από τώρα δεν έχει «καμία ιδέα» ποιος θα αγοράσει το Goop ή πότε σκοπεύει να το κάνει.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου κάθεται

«Δεν είμαστε έτοιμοι να πουλήσουμε ακόμα. Χρειάζομαι λίγα χρόνια ακόμα», είπε στο ρεπορτάζ.

Η σταρ του «Iron Man» αναγνώρισε ότι όταν πουλήσει την εταιρεία της, θα είναι «πραγματικά κρίσιμο» να «μοιραστεί την ευθύνη που αντιμετωπίζει ο καταναλωτής» με κάποιον άλλο.

Αν και υποστήριξε ότι «δεν ξέρει ποιος θα ήταν» αυτή τη στιγμή, η 19χρονη κόρη της, Apple, δεν θα συμπληρώσει τη μαμά της.

«Δεν θέλει να κάνει τίποτα σχετικά με αυτό, όμως. Είναι ένα πολύ ιδιωτικό πρόσωπο, στην πραγματικότητα», είπε στο ρεπορτάζ.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ποζάρει με κόκκινο φόρεμα

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ίδρυσε την Goop το 2008 και από τότε έχει συμμετάσχει μόνο σε μερικά κινηματογραφικά και τηλεοπτικά έργα, όπως το τελευταίο της, «Avengers: Endgame» το 2019.

Πρόσφατα μάλιστα έκανε μια δήλωση δείχνοντας ότι χρησιμοποιεί το Όσκαρ του 1999 ως εξώφυλλο στο σπίτι της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Πηγαίνει στο γυμναστήριο με την Birkin τσάντα της αξίας 200.000 δολαρίων

HerNews ka

Πρίγκιπας Λούις: Έκλεψε την παράσταση ξανά με τον “ιδιαίτερο” χαιρετισμό του

HerNews ka

Κέβιν Κόστνερ: Έτσι κατάλαβε ότι η σύζυγός του τον απατά με τον γείτονα

HerNews ka