HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν μπορείς να στηρίξεις μια καριέρα σε reality»

Στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, όπου συνάντησαν τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Οι δύο ταλαντούχες ερμηνεύτριες αποκάλυψαν μυστικά από τη συνεργασία τους στη μουσική σκηνή ενώ σχολίασαν και την σύγχρονη μουσική σκηνή της Ελλάδας.

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Είναι τόσο διαφορετική και δύσκολη εποχή που δεν ξέρω τι θα έλεγα σε ένα νέο παιδί»

Πιο συγκεκριμένα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει αλλάξει τόσο πολύ το τοπίο που πραγματικά δεν ξέρω τι θα έλεγα σε ένα νέο παιδί. Μπορεί και μέσα από το διαδίκτυο, μπορεί να φτιάξει μια μικρή ομάδα μουσικών και να αρχίσει να παίζει σε κλαμπάκια. Έτσι, σιγά σιγά θα φτιάξει ένα ρεπερτόριο. Όπως και έχει συμβεί στη νεότερη γενιά. Πραγματικά όμως είναι τόσο διαφορετική και τόσο δύσκολη εποχή που δεν ξέρω αν θα είχα και δίκιο».

«Στα μουσικά τηλεοπτικά παιχνίδια δεν νομίζω ότι μπορείς να στηρίξεις μια καριέρα. Δηλαδή και ότι έχει συμβεί, είναι σπάνιο φαινόμενο από ένα παιχνίδι να βγει ένας τραγουδιστής ή μια τραγουδίστρια που θα κάνει μεγάλη καριέρα. Είναι παιχνίδι, δεν είναι κάτι που στέκει μουσικά. Θέλω να πω ότι είναι πιο πολύ ένα παιχνίδι και σε δεύτερο επίπεδο είναι το μουσικό».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Υπάρχουν κάποιες ξεχωριστές περιπτώσεις»

«Νομίζω και γω ότι υπάρχουν κάποιες ξεχωριστές περιπτώσεις, που μπορεί να τους έχει δώσει ένα τηλεοπτικό παιχνίδι ένα πουσάρισμα αρχικό. Θα μπορούσε αυτό να το κάνει σε όλους που όμως δεν συμβαίνει σε όλους» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία έχει μάλιστα υπάρξει κριτής σε μουσικό reality.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Περικλής Κονδυλάτος για Survivor: «Είναι προδοσία, γαϊδουριά»

Her News

Survivor: Έντονες φωνές εναντίον του Τριαντάφυλλου

Her News b

Αιμίλιος Χειλάκης: “Αν απαντούσα στα σχόλια που δέχτηκα μετά τις δηλώσεις μου για το Δημήτρη Λιγνάδη, θα ήταν ανθρωποφαγία…”

Her News b