HerNews.gr
Ψυχαγωγία

«Spirited»: H χριστουγεννιάτικη ταινία του Ράιν Ρέινολντς είναι η ακριβότερη όλων των εποχών

Ράιαν Ρέινολντς και Γουίλ Φέρελ είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία με τη νέα τους ταινία «Spirited», η οποία κατέκτησε το ρεκόρ της ακριβότερης χριστουγεννιάτικης ταινίας που έχει δημιουργηθεί ποτέ.

Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη ταινία που κυκλοφορεί από τις 11 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους παγκοσμίως και θα διατεθεί στις 18 Νοεμβρίου μέσω της streaming υπηρεσίας Apple TV+.

«Spirited»: Η υπόθεση και το υπέρογκο κόστος συμμετοχής

Το «Spirited» αφηγείται την κλασική «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς αλλά… από την ανάποδη. Για πρώτη φορά παρουσιάζεται μία διαφορετική εκδοχή της διαχρονικής νουβέλας με τον Εμπενίζερ Σκρουτζ, ο οποίος θα ονομάζεται Κλιντ Μπριγκζ (Ρέινολντς) να είναι εκείνος που εξετάζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Φαντάσματος των Χριστουγέννων (Φέρελ).

Εκτός όμως από το ανατρεπτικό σενάριο, αίσθηση προκάλεσε και το κόστος αυτής της παραγωγής, αφού σύμφωνα με το Slash Films ο προϋπολογισμός άγγιξε τα 75 εκατομμύρια δολάρια και γίνεται η ακριβότερη παραγωγή χριστουγεννιάτικης ταινίας στην ιστορία του κινηματογράφου.

Το υπέρογκο ποσό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αποδίδεται κυρίως στην εντυπωσιακή μουσική επένδυση του φιλμ. Τη σκηνοθεσία του «Spirited» αναλαμβάνει ο Σον Άντερς, ενώ το σενάριο ο Τζον Μόρις.

Εκτός από τους δύο βασικούς ήρωες της ιστορίας, Ρέινολντς και Φέρελ, στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν ακόμη οι: Σουνίτα Μάνι, Έιμι Καρέρο, Οκτάβια Σπένσερ. Πι Τζέι Μπερν, Πάτρικ Πέιτζ και Τζεν Τούλοκ.

Δείτε το τρέιλερ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγας Αλέξανδρος: Δείτε το trailer για τη νέα σειρά του Netflix που μόλις κλυκλοφόρησε

HerNews ka

«Ουρανία» με τη Δανάη Μπάρκα – Έρχεται στις 4 Απριλίου στο Μικρό Παλλάς

Her News

Ο Πέτρος Λαγούτης καλεσμένος της Γιώτας Τσιμπρικίδου

Her News