HerNews.gr
Διεθνή

Κριστιάνο Ρονάλτο: Ραγίζει καρδιές για τον χαμό του γιού του «Τα παιδιά ρωτούσαν που είναι το άλλο μωρό»

Ο Κριστιάνο Ρονάλτο έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνένετυξη στον Πιρς Μόργαν όπου μέσα σε όλα μίλησε και για την τραγική απώλεια του νεογέννητου γιού του από τα δίδυμα που περίμεναν τον περασμένο Απρίλιο.

«H Xεορχίνα έφτασε σπίτι και τα παιδιά άρχισαν να ρωτούν πού είναι το άλλο μωρό. Μαμά πού είναι το άλλο μωρό; Ρωτούσαν επίμονα και μετά από μια εβδομάδα λέω ας είμαστε ειλικρινείς με τα παιδιά, ας πούμε ότι ο Άγγελος που είναι το όνομά του, πήγε στον Παράδεισο», ανέφερε αρχικά.

« Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου μετά από τον θάνατο του πατέρα μου. Η Τζορτζίνα πέρασε αρκετά δύσκολα, ήταν πάρα πολύ δύσκολα για να είμαι ειλικρινής. Ήταν δύσκολο να καταλάβουμε τι συνέβαινε. Ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές που είχαμε σαν οικογένεια» είπε αρχικά ο Κριστιάνο.

«Δεν ήξερα αν πρέπει να κλάψω για τον χαμό του ενός παιδιού η να χαμογελάσω για τον ερχομό του άλλου μας παιδιού. Δεν ξέρεις τι να κάνεις και πως να συμπεριφερθείς» συνέχισε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε επίσης ότι φύλαξε τις στάχτες του μωρού του Angel κοντά στις στάχτες του πατέρα του ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2005.

Πιστεύει επίσης όπως λέει ότι το τραύμα της απώλειας του νεογέννητου γιου του τον έφερε πιο κοντά με την σύντροφό του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Δείχνει θάρρος αφού πήρε άλλη μια αμφιλεγόμενη απόφαση

HerNews ka

Kanye West: Ο οίκος Balenciaga διέκοψε τις σχέσεις του με τον ραπερ λόγω αντισημιτικών δηλώσεων

HerNews ka

Εύα Καϊλή: Σήμερα θα συναντηθεί με την κόρη της

HerNews ka