HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Όσα πρέπει να κάνετε πριν από το σεξ για να έχετε πιο συχνά οργασμό

Οι περισσότερες από εμάς έχουν το σεξ αρκετά εξιδανικευμένο στο μυαλό τους, πιστεύοντας πως θα βρουν τον τέλειο άνδρα και πως το σεξ μαζί του θα είναι ονειρεμένο. Άλλες πάλι, το υπεραναλύουν, ή πολλές φορές αγχώνονται, με αποτέλεσμα να μην το απολαμβάνουν.

Με λίγα μικρά μυστικά όμως, για το τι μπορείτε ή και πρέπει να κάνετε πριν το σεξ, σίγουρα θα μπορέσετε να το απολαύσετε περισσότερο, να αφήσετε πίσω οποιοδήποτε άγχος και να φτάσετε στον πολυπόθητο οργασμό.

Μάθετε μόνες σας πώς έρχεστε σε οργασμό

Η εξερεύνηση του σώματός μας είναι το κλειδί για μία επιτυχημένη σεξουαλική επαφή. Αν θέλετε να έρθετε σε οργασμό στο σεξ, θα ήταν καλό να ξέρετε πώς μπορεί να συμβεί, και να το επικοινωνήσετε . Είναι σημαντικό να μπορείτε να μιλήσετε πιο ελεύθερα στον παρτενέρ σας για το τι χρειάζεται να κάνει για εσάς.

Σιγουρευτείτε ότι είστε ερεθισμένες 

Το να δώσουμε στον εαυτό μας τον χρόνο για αυτο-λίπανση είναι σημαντικό.Ο  ερεθισμός με λίγα χάδια και σεξουαλικά παιχνίδια, είναι ο τρόπος με το οποίο θα λιπανθεί ο κόλπος. Έτσι θα είναι πιο ευχάριστη η διείσδυση. Πολλά ζευγάρια έχουν την τάση να βιάζονται και να προσπερνούν τα προκαταρκτικά, αλλά οι γυναίκες έχουν διαφορετικά επίπεδα λίπανσης. Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζεται να είναι πλήρως ερεθισμένες πριν το σεξ. Το αντίθετο μπορεί να προκαλέσει πόνο για αυτό καλό είναι να δώσουμε χρόνο στο εαυτό μας για να… ζεσταθεί. 

Για τον ίδιο λόγο φυσικά, υπάρχει και πληθώρα λιπαντικών, ειδικά κατασκευασμένων για τη διευκόλυνση της διείσδυσης. Οι υφές και τα αρώματα είναι πολλές, ωστόσο το γυναικείο σώμα ξέρει πώς να ανταποκριθεί στο σεξ, αρκεί να του δώσουμε λίγο χρόνο.

Γυμναστείτε

Η άσκηση μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει στην υγεία και τον οργανισμό μας. Έτσι, δεν μας κάνει καμία εντύπωση η ευεργετική της δράση και στο σεξ. Αν υπάρχει μια μέρα για την οποία ξέρουμε ότι υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε σεξ, δεν είναι κακό να κάνουμε λίγη γυμναστική. Μπορούμε να πάμε στο γυμναστήριο ή απλά για περπάτημα και να κάνουμε κάποιες βασικές ασκήσεις.

Περάστε χρόνο με τον παρτενέρ σας

Η χημεία στο σεξ συνήθως είναι φανερή από την πρώτη φορά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θέλει δουλειά για να γίνει ακόμη πιο έντονη. Είναι σημαντικό να υπάρχει επικοινωνία και πέρα από το σεξουαλικό κομμάτι. Έτσι αναπτύσσονται ακόμα πιο ισχυροί δεσμοί. Ειδικά όταν μιλάμε για μακροχρόνιες σχέσεις. Ακόμα και αν ο χρόνος που θα περάσουμε μαζί με τον σύντροφό μας δεν έχει ως ζητούμενο το σεξ, η επαφή θα έχει επίδραση στην καλύτερη ερωτική μας ζωή.

Προσπαθήστε να είστε παρούσες στο σεξ 

Η καθημερινότητα και οι γρήγοροι ρυθμοί μπορεί να μας δημιουργούν στρες, ωστόσο στο σεξ πρέπει όλα αυτά να μένουν πίσω. Πολλοί ψυχολόγοι και θεραπευτές του σεξ έχουν υπογραμμίσει το πόσο εύκολο είναι να παρασυρθούμε από τις σκέψεις μας. Έτσι είναι σαν να μην είμαστε πραγματικά εκεί όταν κάνουμε σεξ.

Ακόμα κι ένα απλό ντους πριν από το σεξ μπορεί να βοηθήσει να μπούμε σε άλλη διάθεση ή μπορούμε απλά να κάτσουμε και να κοιτάξουμε τον παρτενέρ μας στα μάτια. Δεν το κάνουμε συχνά αυτό και είναι ένας απίστευτα δυνατός τρόπος να έρθουμε κοντά και να ενισχύσουμε την σεξουαλική μας εμπειρία, αναφέρουν οι ειδικοί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Πόσες θερμίδες καίμε;

Her News b

Σεξ: 3 μέρη εκτός κρεβατιού που πρέπει να το δοκιμάσεις

Her News b

Aυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν πως είναι εγωιστής στο κρεβάτι!

HerNewskl