HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Δεν επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο αν δεν το επιτρέψει ο Ουίλιαμ

Η πιθανή επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια εξαρτάται από την έγκριση του πρίγκιπα Γουίλιαμ, όπως αποκάλυψε ο πρώην μπάτλερ του βασιλιά Καρόλου.

Παρά την πρόσφατη επίσκεψη του Χάρι στο Λονδίνο για να δει τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο , μετά τη διάγνωση καρκίνου του τελευταίου, φέρεται να μην συμφιλιώθηκε με τον μεγαλύτερο αδερφό του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Η τεταμένη σχέση των αδελφών, η οποία έχει διαρκέσει για αρκετά χρόνια, αποτελεί σημαντικό εμπόδιο σε οποιαδήποτε πιθανή επανένωση. Ο Γκραντ Χάρολντ, ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας, εξέφρασε αβεβαιότητα σχετικά με τη σκοπιμότητα μιας πλήρους συμφιλίωσης, δεδομένων των υπαρχουσών εντάσεων και της “σπασμένης” εμπιστοσύνης.

Μια περίπλοκη κατάσταση

Ωστόσο, ο Χάρολντ παραμένει αισιόδοξος για την πιθανότητα επιστροφής του Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιθανή επανένταξη στη βασιλική ζωή, τονίζοντας την εγγενή πολυπλοκότητα της κατάστασης.

«Είναι δύσκολο να πει κανείς, δεδομένου όλων όσων έχουν συμβεί και της εμπιστοσύνης που έχει καταρρεύσει εάν θα μπορούσαν να επιστρέψουν ως βασιλιάδες πλήρους απασχόλησης, αλλά πάντα έλεγα ότι αν ο Χάρι επέστρεφε στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι πιθανό», είπε ο Χάρολντ στη New York Post.

«Ο Χάρι θα μπορούσε να συζητήσει με τον αδερφό του για την επανέναρξη των βασιλικών του καθηκόντων, αλλά προφανώς υπάρχουν τόσα πολλά που έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια και αυτά πρέπει να διευθετηθούν προτού οι Σάσεξ επιστρέψουν οριστικά».

«Δεν νομίζω ότι θα ήταν αδύνατο – όταν εργαζόμουν για τη Βασιλική Οικογένεια , είδα πόσο δεμένοι ήταν ο Ουίλιαμ και ο Χάρι, δεν νομίζω ότι αυτή είναι μια σχέση που έχει πάει πολύ μακριά για να θεραπευτεί ή να διορθωθεί».

Ενώ ο δρόμος προς τη συμφιλίωση μπορεί να είναι δύσκολος, ο Χάρολντ εικάζει ότι δεν είναι εντελώς απρόσιτος, αφήνοντας χώρο για εικασίες σχετικά με τη μελλοντική δυναμική εντός της βασιλικής οικογένειας.

Κέιτ Μίντλετον: Ζητά συγγνώμη εν μέσω της ανάρρωσής της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζιζέλ Μπούντχεν: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της μετά από μάχη με τον καρκίνο

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Το παλάτι “αγνοεί” επιδεικτικά τα γενέθλια της μικρότερης κόρης τους Λίλιμπετ

HerNews ka

Adele: Σταμάτησε να πίνει πριν από 3 μήνες – «Ήμουν οριακά αλκοολική στα 20 μου»

HerNews ka