HerNews.gr
Ελλάδα

Φωτιά στον Κολωνό: Συνελήφθη ο πατέρας – Οδηγείται στον Εισαγγελέα

Συνελήφθη ο πατέρας των παιδιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μετά τη φωτιά στο διαμέρισμά τους στον Κολωνό, το βράδυ της Κυριακής. Ο άνδρας, που βρέθηκε σε κατάσταση μέθης την ώρα της πυρκαγιάς, οδηγείται στον Εισαγγελέα

Ο πατέρας κλήθηκε ξανά για κατάθεση το πρωί της Δευτέρας, για να δώσει νέες εξηγήσεις για τα αίτια κάτω από τα οποία ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα του Κολωνού. Ωστόσο, η κατάθεσή του δεν έπεισε και ο ίδιος συνελήφθη.

χειροπεδες

Όπως είπε αρχικά στους πυροσβέστες, ήταν στην είσοδο του κτιρίου για να ξεκουραστεί από την εργασία στις ελιές. Όμως στη συνέχεια τους είπε ότι ήταν στο διαμέρισμα και έβγαλε τα παιδιά ο ίδιος.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 5χρονος έπειτα από τη φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό

Στο Αττικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε το ανήλικο αγόρι ηλικίας περίπου 5 ετών, που ανασύρθηκε, χωρίς τις αισθήσεις του από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στον Κολωνό. Ο 5χρονος παραμένει διασωληνωμένος και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό Αλκυονής και στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε από το αναμμένο μάτι της κουζίνας του διαμερίσματος.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, από το υπνοδωμάτιό του, το 5χρονο αγόρι. Tα δύο αδέρφια του, ηλικίας 8 και 12 ετών, μαζί με τους γονείς τους κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ο πατέρας του 5χρονου όταν έφτασε η Πυροσβεστική στο σπίτι, ήταν μεθυσμένος και κλήθηκε για κατάθεση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Προ των πυλών το πρώτο φθινοπωρινό κύμα κακοκαιρίας -Ισχυρά φαινόμενα στα δυτικά

Her News b

Από ηλεκτροπληξία έχασε τη ζωή της η 14χρονη Ελένη από τον Βόλο

Her News

Έφυγε απο τη ζωή ο τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής

Her News b