HerNews.gr
DECORNEWS

PALLETREE: O πιο δημιουργικός τρόπος να διακοσμήσετε το σπίτι σας τα Χριστούγεννα όπως βλέπουμε στο pinterest!

Ο Νοέμβριος τελείωσε, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εσείς ψάχνετε έναν τρόπο να στολίσετε το σπίτι σας και η εταιρεία M PALLET- με τα PALLETREE έχει την πιο δημιουργική λύση!

Με έδρα την Καρδίτσα και με εξολοκλήρου ελληνική καταγωγή, έχει γίνει μία από τις αγαπημένες μας προτάσεις για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. 

Τα δεδομένα αλλάζουν και οι κανόνες στο κομμάτι της διακόσμησης σίγουρα δεν είναι ίδιοι. Ο “κανόνας” που θέλει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα να είναι σαν ένα πραγματικό έλατο, έχουν καταρριφθεί.

Δημιουργώντας νέους κανόνες, πιο δημιουργικούς και λιγότερο «κανονικούς», άρα και συνηθισμένους η M PALLET κάνει την απόλυτη ανατροπή. 

PALLETREE

 Η M PALLET, με πολυετή πείρα έχει κύρια εξειδίκευση στην κατασκευή ξύλινων παλετών με την άφιξη της νέας γενιάς και με σύνθημα  «Δεν πετάμε τίποτα».

M PALLET

Η αγαπημένη μας εταιρεία «εκμεταλλεύτηκε δημιουργικά ότι περίσσευε από τη διαδικασία κοπής και επεξεργασίας ξύλινων κορμών και πρόσθεσε ένα νέο κανάλι παραγωγής, αυτό της Pallet Design».

Έτσι, αναβαθμίζοντας τα υπολείμματά της, το νέο αυτό προϊόν μειώνει την κοπή φυσικού  δέντρου για Χριστουγεννιάτικο στολισμό και δημιουργεί τα PALLETREE!

Αυτό που είναι σημαντικό να αναφέρουμε είναι πως όσα περισσότερα Palletree εισέρθουν στην αγορά, τόσα λιγότερα φυσικά δέντρα.  Μην ξεχνάτε πως έχουν απομείνει ελάχιστα έλατα στα ελληνικά δάση, για το οποίο ευθυνόμαστε μόνο εμείς. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pallet Design (@palletree_design)

Η M PALLET είναι από τις εταιρείας που ξεχωρίζουν στην ελληνική αγορά κυρίως για την οικολογική της συνείδηση, το όποιο τα τελευταία χρόνια είναι κάτι που εκλείπει από τα ελληνικά δρώμενα.

Ποιος είναι όμως ο λόγος;

Η πρωτοτυπία του Palletree είναι ότι δεν χρησιμοποιούνται χρήσιμες πρώτες ύλες αλλά τα  υποπροϊόντα από την παραγωγή ξύλινων παλετών.

Μετά από ενδελεχή έρευνα σε Ελλάδα και εξωτερικό δεν υπάρχει αντίστοιχο προϊόν να χρησιμοποιεί τα υποπροϊόντα του για αντίστοιχες κατασκευές. Εκεί ακριβώς έγκειται η καινοτομία του Palletree.

Αν αναζητάτε τον τρόπο εκείνο που θα στολίσετε φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο και δε θέλετε σε καμία περίπτωση να μοιάζει με των άλλων τότε η λύση είναι μια και μοναδική.

Όλες το τελευταίο χρονικό διάστημα ζηλεύουμε τη διακόσμηση που βλέπουμε, παρατηρώντας minimal accounts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα περισσότερα έρχονται να πλησιάσουν τη σκανδιναβική ιδεολογιά- αισθητική. 

PALLETREE

Σε αντίθεση με πολλά ρεύματα που φεύγουν από το επίκεντρο προσοχής με το πέρασμα του χρόνου, η σκανδιναβική αισθητική ήρθε για να μείνει. Πλέον όλοι οι aesthetic xώροι χρησιμοποιούν μια έντονη μίξη υφών και απαλών χρωμάτων.

Παράλληλα, το vibe που στοχεύει να επικρατήσει είναι το ζεστό, το φιλόξενο. Το Palletree μπορεί να δημιουργήσει με έναν τόσο εύκολο τρόπο την αισθητική που τόσο καιρό ζηλεύουμε και δε ξέρουμε πώς να την αποκτήσουμε στο σπίτι μας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pallet Design (@palletree_design)

Επίσης, η σχέση ανάμεσα σε τιμή και ποιότητα προϊόντος αξίζει αφού, στη συκγκεριμένη περίπτωση παρατηρούμε μια υπεραξία στη διάθεση των υποπροϊόντων και ταυτόχρονα χαμηλή τιμή προς τον καταναλωτή λόγω της ανακύκλωσης των παραπάνω.

Προτείνουμε με κλειστά μάτια μια τέτοια λύση αφού θα αγκαλιάσει τον χώρο σας και ειδικά αν έχετε μετακομίσει πρόσφατα μόνοι σας, θα χαρίσει στο χώρο τη ζωντάνια που τόσο καιρό αναζήτουσατε.

Επίσης,είναι αναμφισβήτητα η τέλεια πρόταση δώρου για τις γιορτές, αφού βάζουμε στοίχημα πως κάθε φίλη/φίλος σας θα ενθουσιαστεί με ένα τέτοιο δώρο. Άκρως προσωπικό και συνάμα χρήσιμο, θα κάνει τα πιο “στυλατα” Χριστούγεννα που έχει υπάρξει μέχρι τώρα! 

Μακριά από τους παραδοσιακούς και βαρετούς τρόπους, εμείς έχουμε λατρέψει ήδη αυτό το είδος διακόσμησης. To σπίτι σας θα φαίνεται με μια μοναδική πινελιά γιορτινό χωρίς να χρειαστεί να προσθέσετε πολλά διακοσμητικά στοιχεία.

M PALLET 

Facebook

Instagram

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Λευκό: Το χρώμα – ουδέτερος καμβάς στη διακόσμηση

Her News b

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε καινούργια έπιπλα – 5 εύκολοι τρόποι για να φαίνονται πιο ακριβά

HerNews ka

Λευκή κουζίνα: Η νέα “εμμονή” στην διακόσμηση

Her News b