HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Survivor All Star: Ποιοι έχουν υπογράψει και ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο;

Oι ετοιμασίες για το Survivor All Star έχουν ήδη ξεκινήσει πυρετωδώς στην Acun Medya με τα πρώτα ονόματα να έχουν ήδη υπογράψει σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα» Έλενα Πολυκάρπου.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα ότι θα υπογράψουν ή που έχουν ήδη υπογράψει για να ταξιδέψουν για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο, είναι πολλά. Ωστόσο κανείς τους δεν επιβεβαίωσε το γεγονός.

Εκτός από τον Γιώργο Αγγελόπουλο που μόνος του δήλωσε ότι δεν θα βρεθεί στο φετινό Survivor All Stars, μεγάλος ντόρος έχει προκύψει και γύρω από τον Τριαντάφυλλο ο οποίος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει.

Ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya όπως κάθε χρόνο, προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να κρατήσουν μυστικό τα ονόματα των συμμετεχόντων, όμως η Έλενα Πολυκάρπου ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας μερικά ονόματα που σύμφωνα με εκείνη έχουν ήδη υπογράψει.

Ο λόγος για:

Κατερίνα Δαλάκα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αφροδίτη Σκαφίδα, Μελίνα Μεταξά, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ρία Κολοβού, Βρισηίδα Ανδριώτου, Καρολίνα Καλύβα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Νικολέτα Μαυρίδη, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στέλλα Ανδρεάδου και Εύη Σαλταφερίδου, ενώ αναφέρθηκε ότι θα μπουν και άλλες παίκτριες στην συνέχεια.

Αναφορικά με τους άνδρες:

Στέλιος Χανταμπάκης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Ορέστης Τσάνγκ, Περικλής Κονδυλάτος, Ηλίας Μπόγδανος, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Πηλίδης, Τάκης Καραγκούνιας, ενώ Τριαντάφυλλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Αλέξης Παππάς είναι τα τρία πρόσωπα που πιθανολογείται ότι θα μπουν αργότερα στο reality επιβίωσης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η «Ελένη» επέστρεψε στο ΜEGA – Πρεμιέρα σήμερα για την «Βασίλισσα» της τηλεόρασης

Her News

Νεφέλη Μεγκ: «Όσο πιο κακό είναι το σχόλιο, τόσο πιο πολύ γελάω είναι υπέροχο, χτυπήστε κι άλλο»

Her News b

Τάκης Ζαχαράτος: «Ο Βαρουφάκης μου θυμίζει ιδιοκτήτη γραφείου τελετών»

HerNews ka