HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μελίνα Μακρή: Έχω δεχτεί bullying στο σχολείο – Δεν ένιωθα ποτέ αντικειμενικά όμορφη

Η κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US. Η Μπέσυ Αργυράκη θυμήθηκε το… επικό γλίστρημα που έφαγε καθώς τραγουδούσε. Παρά το… ατύχημα η ίδια συνέχισε να τραγουδάει. Η Μελίνα Μακρή μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για το bullying που είχε δεχτεί όταν πήγαινε σχολείο.

«Έχω δεχτεί bullying στο σχολείο. Όταν ήμουν επάνω στη σκηνή και τραγουδούσαμε το «Born this way» σκεφτόμουν τον εαυτό μου. Σε επίπεδο ομορφιάς δεν ένιωθα ποτέ αντικειμενικά όμορφη. Έχω διαφορετικό πρόσωπο από το συνηθισμένο beauty, είμαι αυτό που λένε ugly beauty».

Πως αντιμετώπισε τα αρνητικά σχόλια η Μελίνα Μακρή;

Όπως αποκάλυψε η Μελίνα Μακρή στην αρχή στενοχωρήθηκε, όμως στη συνέχεια έχτισε άμυνα. «Έγινα πιο σκληρή σε αυτό και όταν βλέπεις ότι κάτι σε ενοχλεί δεν θα το κάνεις. Προστατεύεις και τον εαυτό σου».

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης ανέφερε πως η ερμηνεία του «Born this way» στην σκηνή του J2US ήταν αφιερωμένη στα δύο νεαρά παιδιά στην Αρμενία που έβαλαν τέλος στη ζωή τους.

«Το ζευγάρι στην Αρμενία ήταν σαν σύγχρονοι Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Σκέψου αυτά τα παιδιά τι καταπίεση δέχτηκαν… Κανένας δεν έχει δικαίωμα να σου πει ποιον θα αγαπήσεις, ούτε οι δικοί σου γονείς», δήλωσε.

Ξεσπά η Αλίκη Κατσαβού: «Είμαι σκληρό καρύδι δεν μασάω! Η επιλογή μου να κάνω παιδί ήταν απολύτως συνειδητή»

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Στανίση: «Σκέφτηκα να καταγγείλω την κακοποίηση που υπέστην αλλά…»

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όσα αποκάλυψε για την τηλεοπτική κάλυψη του γάμου του Πάνου Μουζουράκη – «Προπληρώσαμε τετραψήφιο ποσό για μια αποστολή»

HerNews ka

Good Job Nicky: «Τραγούδια του πατέρα μου δεν τραγουδάω πολύ. Δεν αγγίζονται είναι ιερά»

HerNews ka