HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Στανίση: «Σκέφτηκα να καταγγείλω την κακοποίηση που υπέστην αλλά…»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τις συνεργασίες της και για τις δύσκολες στιγμές.

«Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ ξανά με τον Θέμη Αδαμαντίδη, είμαι θαυμάστρια του. Η Ρίτα Σακελλαρίου ήταν μία γυναίκα ευχάριστη και χαμογελαστή, αλλά πολλές φορές σκληρή, την έχω συγχωρήσει», είπε αρχικά η Κατερίνα Στανίση.

Μεταξύ άλλων η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει υποστεί κακοποίηση.

«Έχω συγχωρήσει τους άντρες που φέρθηκαν κακοποιητικά σε μένα, άλλα δεν θα ήθελα να τους δω ποτέ. Αλλάζουν οι δρόμοι μας, αλλά ταράχτηκα, μου φέρνει μνήμες αρνητικές. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η γυναίκα έχει αξία και προσωπικότητα. Και να μην βγάζουμε τα νεύρα και τα απωθημένα μας και ξεσπάμε χωρίς λόγο στον άνθρωπο που μοιραζόμαστε τη ζωή μας. έτσι δεν μπορείς να χτίσεις ούτε οικογένεια ούτε τίποτα», αποκάλυψε.

Και συνέχισε: «Τα πέρασα γιατί δεν είχα πού να καταφύγω. Σκέφτηκα να τα καταγγείλω αλλά «δεν με έπαιρνε». Όταν η γυναίκα είναι έτσι και δεν περνάει καλά και φτάνει σε ακρότητες και δεν πάει άλλο, πάει να ζητήσει βοήθεια, γιατί θα γίνει ξανά και ξανά, δεν σταματάει ποτέ».

Ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν ένα παιδί, αμέτοχος σε όλα. Ποτέ δεν είχα κόντρα με την Άντζελα Δημήτριου, αν κάποιος ζηλεύει, το καταλαβαίνω».

«Το τραγούδι “Μυστικέ μου έρωτα” είναι η πρώτη μου επιτυχία, 80.000 αντίτυπα. Μπήκα μέσα στο στούντιο και τραγούδησα μία φορά το “Σε έχω κάνει Θεό”. Δεν κάνω την θεούσα, πιστεύω όμως βαθιά μέσα μου χωρίς να πηγαίνω κάθε μέρα στην εκκλησία. Έχω βάλει μία σειρά. Είμαι μόνη μου και δεν με ενοχλεί κάνεις, γιατί όταν έχεις σύντροφο πρέπει να είσαι και διαφορετικά», συμπλήρωσε η Κατερίνα Στανίση.

«Εύχομαι ο Βασίλης Κάρας να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να βγει ξανά στη πίστα. Στον κόσμο αρέσει το συναίσθημα στην πίστα. Όταν ο κόσμος σηκώνεται όρθιος να με υποδεχτεί λέω ότι κάτι έχω κάνει κι εγώ», παραδέχθηκε αναφερόμενη στην αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό της και στις επιτυχίες της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κρυσταλλία: “Δεν πίστευα ότι είμαι όμορφη, όταν μιλάω τα λέω αυθόρμητα, είμαι λίγο νταλικέρης”

HerNewskl

Σάκης Τανιμανίδης: Τι ισχύει για τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής

HerNews ka

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν θεωρώ πως θα ήταν σωστό να στηρίζομαι μόνο στον άντρα μου»

HerNews ka