HerNews.gr
Σχέσεις

“Να του στείλω μήνυμα;”: Όλοι οι λόγοι που φωνάζουν “όχι”

think

“Να του στείλω μήνυμα;” Αυτό είναι που συνεχώς αναρωτίεσαι… Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: “όχι!”

Ξέρουμε ότι πεθαίνεις να του στείλεις μήνυμα , αλλά μάλλον εκείνος δεν νιώθει το ίδιο. Δες όλους τους λόγους που δεν πρέπει να του ξαναστείλεις…

Ποια είναι η αξία ; 

Με το να του στέλνετε επανειλημμένα μηνύματα, δείχνετε ότι δεν περιμένετε να σας φέρονται με σεβασμό. Δηλώνετε ότι είστε τόσο απελπισμένοι να είστε μαζί του που δεν θα φύγετε, όσο λίγο κι αν εκτιμά τον χρόνο και την προσοχή σας. Αυτό είναι ένα επικίνδυνο προηγούμενο για να δημιουργήσετε με κάποιον που ελπίζετε να έχετε σχέση. Ακόμα κι αν ερχόταν στα ίσια του και σε ερωτευόταν παράφορα, η σχέση σου θα χτιζόταν σε τοξικά θεμέλια.

think

Λιγότερες πιθανότητες απάντησης

Εάν πιστεύει ότι θα είστε πάντα εκεί για αυτόν, δεν θα αισθανθεί ποτέ επείγουσα ανάγκη να σας στείλει μήνυμα. Θα σας βλέπει πάντα ως εφεδρική επιλογή. Αν πηδήσετε σε κάθε μήνυμα που σας στέλνει, θα είναι πολύ ασφαλής. Θα ξέρει ότι ό,τι και να κάνει, θα τον περιμένεις με ανοιχτές αγκάλες. 

Χάθηκε η ευκαιρία του!  

Πόσες ευκαιρίες του έχετε δώσει να δείξει ένα βασικό επίπεδο ενδιαφέροντος; Δύο? Τρεις? Δεκαπέντε? Αναρωτηθείτε: πόσες αποτυχημένες πιθανότητες θα χρειαστείτε για να συνειδητοποιήσετε ότι σας δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε; Δεν μπορείς να περιμένεις σε όλους όσους ερωτεύεσαι να σε συμπαθούν. Καμία επιμονή δεν θα του αλλάξει γνώμη, μόνο θα τον κάνει πιο απόμακρο. Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα ήταν άμεσος μαζί σας και θα σας έλεγε ότι δεν τον ενδιαφέρει μια σχέση, αλλά μερικοί άνθρωποι προτιμούν να κρατούν ανοιχτές τις επιλογές τους παρά να είναι ειλικρινείς.

think

Δεν θα τον ξεπεράσεις … και ξέρεις ότι πρέπει

Όσο περισσότερο σκέφτεστε πώς να τον κάνετε να σας απαντήσει, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να το αφήσετε. Εάν του έχετε δώσει πολλές ευκαιρίες να απαντήσει και δεν το κάνει ποτέ, πρέπει να προχωρήσετε. Το να συνεχίσετε να τον προσεγγίζετε θα σας παρασύρει βαθύτερα στην απογοήτευση, τη σύγχυση και τη χαμηλή αυτοεκτίμηση. Σταματήστε να του στέλνετε μηνύματα και τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται πολύ σύντομα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Επιστροφή στον πρώην: οι 3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου

Her News b

Τι σημαίνει να είσαι συναισθηματικά μη διαθέσιμη;

Her News

Έχω μάθει πια πως δεν πρέπει να κυνηγάμε την αγάπη

HerNewskl