HerNews.gr
Αφιερώματα

Jennifer Lopez: 5 πράγματα που δεν ξέρετε για εκείνη

Η Jennifer Lopez ή η J.Lo ή η Jenny , ανάλογα με το πόσο καιρό παρακολουθείτε την καριέρα της, ήταν στην δημοσιότητα από τότε που εμφανίστηκε ως χορεύτρια Fly Girl στο In Living Color το 1991.

Ίσως σκεφτείτε , λοιπόν, ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο να μάθουμε για την πολυτάλαντη Jennifer Lopez. Κάνατε λάθος! Παρακάτω, θα βρείτε πέντε πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για την ολοκαίνουργια κυρία Affelck.

1. Παλαιότερα ήταν εφεδρική χορεύτρια της Janet Jackson.

Σε μια κλασική περίπτωση σύνδεσης θρύλων, η Lopez πρωταγωνίστησε στο μουσικό βίντεο για το σινγκλ της Jackson το 1993 «That’s the Way Loves Goes», αλλά τελικά αρνήθηκε να πάει σε περιοδεία μαζί της επειδή, σύμφωνα με την Jackson, ήθελε να κάνει το δικό της πράγμα. Τελικά, και οι δύο κατέληξαν να κάνουν χορευτικά καμέο στο Will and Grace λίγα χρόνια αργότερα, οπότε τέλος καλό όλα καλά.

2. Το εμβληματικό πράσινο Versace φόρεμά της έχει ξανά φορεθεί στο παρελθόν από άλλη διασημότητα

Πιθανότατα όλοι θυμόμαστε το διαφανές πράσινο φόρεμα Versace που φόρεσε η Jennifer Lopez στα 42α Ετήσια Βραβεία Grammy το 2000, αυτό που κυριολεκτικά γέννησε την Αναζήτηση εικόνων στο Google . Ξέρατε όμως ότι δεν ήταν η πρώτη διασημότητα που το φόρεσε; Το Spice Girl, Geri Halliwell το φόρεσε στα Μουσικά Βραβεία NRJ στη Γαλλία έναν μήνα νωρίτερα, αλλά όπως λένε, είναι η γυναίκα που κάνει το φόρεμα και όχι το αντίστροφο.

3. Είναι βασίλισσα του τριάθλου.

Το 2008, η Lopez ολοκλήρωσε το Nautica Malibu Triathlon σε δύο ώρες, 23 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα, λέγοντας για την εμπειρία στα απομνημονεύματά της: «Το πρωί του αγώνα, καθώς στεκόμουν εκεί περιτριγυρισμένη από χίλιους παπαράτσι, έτοιμη να πηδήξω στον ωκεανό, συνειδητοποίησα ότι αυτή μάλλον δεν ήταν η καλύτερη ιδέα που είχα ποτέ».

4. Έχει εμμονή με τα ριάλιτι.

Ίσως το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα της Jennifer Lopez από όλα, η ηθοποιός,  χορεύτρια και η τραγουδίστρια παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο Vanity Fair ότι το ριάλιτι και, συγκεκριμένα, το σόου Mob Wives  είναι η ένοχη ευχαρίστησή της. 

5. Είναι ακόμα η μόνη γυναίκα που έχει ταυτόχρονα μια νούμερο ένα ταινία και άλμπουμ στις ΗΠΑ.

Όποιος είναι μεγάλος φαν της Jennifer θα πρέπει να γνωρίζει ότι το 2001, όταν η ταινία της The Wedding Planner και το δεύτερο άλμπουμ J.Lo έκαναν το ντεμπούτο τους,  βρέθηκαν στη Νο. 1 θέση την ίδια εβδομάδα. 

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Σαν σήμερα το 1982 καταργήθηκαν οι ποδιές στα σχολεία

HerNews ka

Μεγάλη Τετάρτη: Η σημασία της ημέρας!

Her News

Άννα Νικόλ Σμιθ: Η τραγική ιστορία της σταρ των ’90 έγινε ντοκιμαντέρ στο Netflix

HerNews ka