HerNews.gr
Αφιερώματα

Άννα Νικόλ Σμιθ: Η τραγική ιστορία της σταρ των ’90 έγινε ντοκιμαντέρ στο Netflix

«Θα συμβούλευα τους ανθρώπους να ακολουθούν τα όνειρά τους. Μπορεί να γίνουν πραγματικότητα», είχε πει η μεγαλύτερη σταρ των 90s.

Το ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Άννα Νικόλ Σμιθ: Δεν με ξέρεις» θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου.

Το πραγματικό της όνομα ήταν Βίκυ Λιν Χόγκαν, και ήταν παιδί χωρισμένων γονιών, με ταραγμένη παιδική ηλικία. Στα 14 της παράτησε το σχολείο, στα 17 της έμεινε έγκυος και παντρεύτηκε έναν τύπο που έπινε και την κακοποιούσε.

Μετά το Playboy επελέγη ως το κεντρικό πρόσωπο μεγάλης καμπάνιας γνωστής εταιρίας jeans. Στα 26 της παντρεύτηκε τον 89χρονο δισεκατομμυριούχο τεξανό πετρελαιά Τζέι Χάουαρντ Μάρσαλ.

Μετά τον θάνατό του η Άννα Νικόλ μπλέχτηκε σε μία ατέρμονη δικαστική διαμάχη με τον νομικό κληρονόμο του. Έπαιξε στον κινηματογράφο, ήταν οικοδέσποινα στο δικό της reality show  και εμφανιζόταν κάθε μέρα στα tabloids.

Όταν έμεινε έγκυος, πολλοί πρώην σύντροφοί της διεκδικούσαν την πατρότητα του παιδιού της. Τρεις μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, ο 20χρονος γιος της, Ντάνιελ, βρέθηκε νεκρός μέσα στο μαιευτήριο.

Η Άννα Νικόλ πέθανε 6 μήνες μετά το θάνατο του γιου της από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Η μικρή Ντανιέλ μεγάλωσε με τον φωτογράφο Λάρι Μπίρκχεντ που απέδειξε, μέσω DNA, πως είναι ο βιολογικός πατέρας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Elon Musk: Οι πιο αξέχαστε στιγμές του δισεκατομμυριούχου που σήμερα έχει τα γενέθλια του

HerNews ka

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το αφιέρωμα της Finos Film στην αείμνηστη ηθοποιό που σαν σήμερα γεννήθηκε

HerNews ka

Women’s Day: Τα quotes επιτυχημένων γυναικών

Her News b