HerNews.gr
Διεθνή

Selena Gomez: Αποκάλυψε τον μεγαλύτερό της έρωτα – Όχι δεν είναι ο Justin Bieber!

Η Selena Gomez μίλησε για την αγάπη της με τον Cole Sprouse και την ανάγκη να φιλήσει τον αδελφό του Dylan Sprouse στην τηλεόραση.

Οι θαυμαστές της Selena Gomez θα γνωρίζουν ήδη ότι η 30χρονη σταρ λάτρευε τον Cole Sprouse ως παιδί. Στο ντοκιμαντέρ της, My Mind & Me , η Selena επισκέπτεται το παιδικό της σπίτι και ανακαλύπτει ότι ένας τοίχος στον οποίο συνήθιζε να σκαρφαλώνει υπάρχει ακόμα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο τοίχος έχει το όνομα του Cole Sprouse που περιβάλλεται από καρδιές. Στη συνέχεια, η Selena επιβεβαιώνει ότι είχε εμμονή με τον Cole.

Τώρα, η Selena μίλησε για τον ανεκπλήρωτο έρωτά της για τον Cole και πώς ήταν η συνεργασία μαζί του στο Disney Channel.

Η Selena Gomez εμφανίστηκε στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon και ο Jimmy τη ρώτησε αν όντως αγαπούσε τον Cole. Γελώντας, η Selena είπε στη συνέχεια: «Ναι…και το πρώτο μου φιλί ήταν ο αδερφός του!»

Ανησυχώντας ότι το κοινό νόμιζε ότι φίλησε τον Dylan από δική της επιλογή, η Selena διευκρίνισε στη συνέχεια: «Για το τηλεοπτικό σόου, το έγραφε στο σενάριο»

Στη συνέχεια, ο Jimmy ρώτησε τη Selena αν ήταν ενοχλημένη που δεν κατάφερε να κάνει τη σκηνή με τον Cole και η Selena εξήγησε: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Δεν ήταν αυτό. Νομίζω ότι ένιωσα πολύ καλύτερα που δεν ήταν εκείνος γιατί νομίζω ότι μάλλον θα ήμουν ηλίθια».

Ο Jimmy ρώτησε αν ο Cole ήταν ο έρωτας της ζωής της και η Selena αστειεύτηκε: «Ήταν ο έρωτας της ζωής μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζεράρ Πικέ – Κλάρα Κία: Εμφανίστηκαν μαζί στη Βαρκελώνη – ΦΩΤΟ

Her News

Eurovision: Η Ανδρομάχη και το «Ela» έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση

Her News

Τζένιφερ Λόπεζ: Η μητέρα της προσευχόταν 20 χρόνια για να τα ξαναβρεί με τον Μπεν Άφλεκ

Her News