HerNews.gr
Μόδα

Μπεζ lug-sole μπότες: Είναι τα star shoes του χειμώνα

Οι μπεζ lug-sole μπότες είναι το απόλυτο χειμωνιάτικο must-have που θα προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Κάτι που αγαπάμε στο χειμώνα είναι πως μπορούμε να φορέσουμε όλες τις αγαπημένες μας μπότες και ειδικά όλα τα fashionable σχέδια που κυριαρχούν στις πασαρέλες και στο street style.

Ανάμεσα σε σιλουέτες με πλατφόρμες, με serrated σόλες, με γόβες XL και με πλεκτά ή τζιν υφάσματα, οι μπότες σε μπεζ αποχρώσεις με τρακτερωτό πάτο τοποθετούνται ως τα star shoes της σεζόν.

Ο λόγος είναι πως εξασφαλίζουν κομψότητα σε κάθε ντύσιμο, είτε σε φορέματα, παντελόνια, φούστες ή τζιν. Όποιο κι αν είναι το στυλ σας λοιπόν, θα βρείτε το τέλειο σχέδιο που θα ταιριάξει απόλυτα στην προσωπικότητά σας.

Οι trendy μπότες φέτος θα φορεθούν σε γήινους τόνους και θα κυριαρχήσουν στη χρωματική παλέτα του χειμώνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα παραδοσιακά μαύρα designs θα σταματήσουν να είναι στη μόδα ωστόσο, είναι μια καλή επιλογή για να επενδύσετε σε πρωτοποριακά και μοντέρνα στυλ.

Πριν προσθέσετε όμως τις μπεζ μπότες στη λίστα αγορών σας, ας δούμε πώς να τις συνδυάσουμε σωστά και να δημιουργήσουμε τις πιο stylish εμφανίσεις.

Πώς να φορέσετε τις μπεζ lug-sole μπότες;

Όλα ένα χρώμα

Είναι αλήθεια ότι τα φορέματα με μπότες είναι ένα αλάνθαστο style combo για να δείχνετε καλοντυμένη. Ωστόσο, τα χειμερινά outfits που αποτελούνται από παλτό, μίνι φούστες και μπλούζες με ζιβάγκο, είναι από τις πιο σοφιστικέ και ταιριαστές στιλιστικές προτάσεις.

Μπεζ μπότες με κολάν και oversized poncho

Οι μπεζ μπότες έχουν τοποθετηθεί ως τα basic σχέδια που δεν μπορούν να λείπουν από καμία συλλογή παπουτσιών. Εκμεταλλευτείτε την ευελιξία τους και φορέστε τις με oversized πανωφόρια και κολάν δερματίνης που προσαρμόζονται άψογα σε κάθε σιλουέτα. Επιπλέον, η επιλογή neutral τόνων όπως το λευκό, όχι μόνο θα ταιριάξει μοναδικά με το look, αλλά θα κάνει και την τέλεια αντίθεση με το μπεζ χρώμα.

Με σορτς και χουχουλιάρικες ζακέτες

Αν αναρωτιέστε πως να φορέσετε τις μπεζ μπότες με μια πιο μοντέρνα πινελιά, τα απλά σορτς δερματίνης θα είναι τα πιο απαραίτητα κομμάτια για να δημιουργήσετε συνδυασμούς με αέρα fashion. Σε συνδυασμό με μια πλεκτή ζακέτα θα κολακεύσουν και τη σιλουέτα σας, αποτελώντας ιδανική πρόταση και για πιο petite γυναίκες.

Μπεζ μπότες με λευκά φούτερ σετ

Οι μπεζ μπότες έρχονται φέτος να κατακτήσουν το street style και πρόκειται να συμπληρώσουν όλα τα ανατρεπτικά looks ή εκείνα με την πιο alternative αισθητική. Συνδυάστε τις με λευκό σετ φόρμας και μείνετε άνετη και stylish όλη την μέρα.

Βρείτε τις μπεζ lug-sole μπότες και πολλές fashion προτάσεις και ρούχα για το ρεβεγιόν ΕΔΩ!

San aeriko: Το ονειρικό concept store που κοσμεί τη γειτονιά του Θησείου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καύσωνας: 3 tips για να ντυθείς κατάλληλα

Her News b

Striped Shirt: Πώς να φορέσεις το ριγέ πουκάμισο

Her News

Διάσημος σχεδιαστής έφτιαξε υψηλή ραπτική από ανταλλακτικά αυτοκινήτων

HerNews ka