HerNews.gr
Διεθνή

Maluma: Ούτε το Forbes δεν κατάφερε να αντισταθεί στον Κολομβιανό καρδιοκατακτητή

Ο Maluma είναι σήμερα ένας από τους τραγουδιστές της νέας γενιάς με τεράστια απήχηση στο κοινό και εκατομμύρια θαυμάστριες που παραληρούν σε κάθε του εμφάνιση.

Ταυτόχρονα, ο Κολομβιανός τραγουδιστής δημιουργεί τη δική του αυτοκρατορία εκατομμυρίων δολαρίων με επιχειρήσεις στη μουσική, τη γαστρονομία, τα ξενοδοχεία, τις startups, τη μόδα, ακόμη και την εκτροφή αλόγων.

Ο Maluma βρίσκεται στα καλύτερά του, αφού ούτε το Forbes δεν κατάφερε να του αντισταθεί, με τον 28χρονο σταρ να κερδίζει επάξια μία θέση στη λίστα των «30 Under 30».

Σε συνέντευξή του στο Forbes, ο Maluma μίλησε για το πώς εδραιώνει τη νέα του πτυχή: αυτή του επιχειρηματία.

Πώς έλαμψε το άστρο του Maluma

Πριν γίνει ο «Maluma», ο Juan Luis Londoño ήταν ποδοσφαιριστής, πωλητής σάντουιτς, αλλά και το κύριο στήριγμα της οικογένειάς του, στην προσπάθεια να ξεπεράσει μια χρεοκοπία.

Για τον λόγο αυτό, δεν είναι τυχαίο ότι 12 χρόνια αφότου εγκατέλειψε την καριέρα του ως αθλητής, για να ακολουθήσει το όνειρό του να αφοσιωθεί στη μουσική, κατάφερε να δημιουργήσει μια εταιρεία εκατομμυρίων δολαρίων παράλληλα με επιχειρήσεις σε ποικίλους τομείς.

Η επιτυχία του μπορεί να συνοψιστεί σε δύο λέξεις: πειθαρχία και πάθος. «Είμαι τυχερός που αυτό με το οποίο παθιάζομαι, είναι αυτό που μου φέρνει χρήματα. Μου συμβαίνει με τη μουσική, την τέχνη, τη μόδα, τα αυτοκίνητα. Είναι πάθη που στο τέλος καταλήγουν να παράγουν κληρονομιά», λέει ο εκατομμυριούχος πλέον Maluma από το γραφείο του που άνοιξε πρόσφατα στο Μεντεγίν της Κολομβίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MALUMA (@maluma)

Πριν από έξι χρόνια ίδρυσε τη Royalty και ανέθεσε στον πατέρα του, Luis Londoño, τη διαχείριση αυτού του ανοίγματος, μίας επιχείρησης που θα διαχειριζόταν τα κέρδη του από τη μουσική.

«Ξεκινήσαμε με έναν λογιστή και σήμερα έχουμε 15 υπαλλήλους. Η Royalty έπαψε να είναι μια εταιρεία υπεύθυνη για τα οικονομικά μου. Έγινε μια εταιρεία με επενδυτικές δυνατότητες στην Κολομβία και τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Η εξέλιξη του τραγουδιστή στον επιχειρηματικό κόσμο

«Προσπαθώ να διαχωρίσω πολύ καλά τον Juan Luis τον επιχειρηματία από τον Maluma τον καλλιτέχνη. Όταν κάθομαι σε ένα τραπέζι ως επιχειρηματίας, παίζω σύμφωνα με τους κανόνες οποιασδήποτε επιχείρησης. Επικεντρώνομαι στο να πετύχω τις καλύτερες προσφορές.

Μέσω της Royalty, έχει γίνει επίσης συνεργάτης σε μια από τις σημαντικότερες εταιρείας ακινήτων στην Καρθαγένη, την «Polígono Industrial y Logístico Cubika Caribe».

Αν και του είναι δύσκολο να διαλέξει, λέει συγκινημένος ότι από όλα τα έργα που έχει η «αγαπημένη» του, η Contraluz είναι η μεξικάνικη φίρμα μεσκάλ (το εθνικό ποτό του Μεξικού) που απέκτησε και φέτος.

Γεμάτος πάθος σε ό,τι κάνει, έχει συμπεριλάβει τα γυάλινα μπουκάλια της Contraluz σε βίντεο για πρόσφατα τραγούδια όπως το «Junio», το οποίο έχει συγκεντρώσει 14 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Είναι η εικόνα των δικών του σημάτων και έτσι, σιγά σιγά, ενώνει όλα τα κομμάτια της αυτοκρατορίας του.

Σε μία άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα, το εκτροφείο αλόγων του έχει 45 ζώα.

Έχει φέρει και εκτρέφει άλογα από το Μεξικό και την Ισπανία. Και δεν τελείωσε εκεί, αφού ο επόμενος στόχος του ήταν αφήσει το δικό του στίγμα στη μουσική βιομηχανία. Έτσι, παρουσίασε φέτος την Royalty Records, τη δισκογραφική εταιρεία του. Η ιδέα υπήρχε εδώ και χρόνια, αλλά, όπως λέει, ένιωθε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να το κάνει. «Ένιωθα ότι ήμουν πολύ νέος και είμαι ακόμα. Αλλά τουλάχιστον τώρα είμαι πιο ώριμος. Έχω περισσότερη εμπειρία», προσθέτει ο 28χρονος καλλιτέχνης.

Ο ρόλος της μόδας

Εκτός από τα άλογα, η μόδα ήταν επίσης παρούσα στη λίστα του. Ο Maluma έγινε πρόσωπο αναγνωρισμένων παγκοσμίως brands όπως οι Dolce & Gabbana, Versace και Calvin Klein. Με το Macy’s, ένα από τα πιο διάσημα πολυκαταστήματα στις ΗΠΑ, υπέγραψε μια συνεργασία για να λανσάρει τη δική του συλλογή. Σε οκτώ μήνες πέτυχε πωλήσεις 3,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 28χρονος σταρ λανσάρει επίσης το «Royalty by Maluma», τη δική του σειρά αρωμάτων εμπνευσμένη από τη δύναμη των πολύτιμων λίθων.

Η προσωπική ζωή

Ο γόης της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει και με την προσωπική του ζωή. Λίγα έχουν γίνει γνωστά για τις σχέσεις του, και μόνο όταν ο ίδιος επιθυμεί να μαθευτούν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MALUMA (@maluma)

Natalia Barulich

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε να βγαίνει με το γνωστό μοντέλο από την Κροατία το 2018 «Είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύεται μια σχέση μου. Είναι σημαντικό για εμένα, Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι θαυμαστές μου γνωρίζουν, ότι κι εγώ είμαι ένας απλός άνθρωπος που ερωτεύεται, κλαίει, πονάει, όπως οποιοσδήποτε άλλος. Η Natalia είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος για εμένα. Ήρθε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή και ομολογώ πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», είχε αποκαλύψει ο Maluma στο Hola!

Susana Gomez

Gracias Santa…με την συγκεκριμένη φωτογραφία και λεζάντα ο Maluma γνωστοποίησε τη σχέση του με την Susana Gomez στις 24 Δεκεμβρίου του 2021.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MALUMA (@maluma)

Μια αρχιτέκτονας και interior designer έμελλε να είναι η νέα σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή από τον Αύγουστο του 2020. Από τότε βλέπουμε τον Κολομβιανό καρδιοκατακτητή πιο διαχυτικό από ποτέ. Αποκορύφωμα η παθιασμένη τους στιγμή μετά το, ομολογουμένως, εκρηκτικό του performance στη σκηνή των Billboard Latin Music Awards 2022.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MALUMA (@maluma)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mila Kunis: Το ψέμα που είπε για να κερδίσει έναν μεγάλο ρόλο!

HerNewskl

Αποκαλύφθηκε το μυστικό της Κέιτ Μίντλετον: Γιατί είναι το πιο αγαπητό μέλος της βασιλικής οικογένειας;

HerNews ka

Cardi B: Επιβεβαίωσε ότι χώρισε με τον Offset!

HerNews ka