HerNews.gr
Ψυχαγωγία

THE DRAGON ISSUE: Το ARTme φιλοξενεί τον Greg Yaitanes στο τεύχος Δεκεμβρίου

Το ένατο έντυπο και digital τεύχος του ARTme φιλοξενεί τον Greg Yaitanes. 

Ο Greg Yaitanes είναι βραβευμένος σκηνοθέτης και παραγωγός Ελληνικής καταγωγής, με βάση το Los Angeles, αλλά με όνειρο να δουλέψει και στην Ελλάδα. Είναι παγκοσμίως γνωστός για τις αμέτρητες και μεγαλύτερες επιτυχίες της Αμερικανικής τηλεόρασης, όπως «Lost», «Prison Break», «The Old Man», «The Twilight Zone», «Greys Anatomy». Ο Greg έχει βραβευτεί με Emmy ως καλύτερος σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς «House, MD».

Φέτος η μεγάλη του επιτυχία πραγματεύεται δράκους, μάγισσες και βασίλεια και το prequel του «Game of Thrones», το «House of The Dragon» παίρνει μορφή και «ζωντανεύει» μέσα από την δίκη του οπτική ματιά.

Μια απερίγραπτα μεγάλη τιμή για το ARTme να φιλοξενεί έναν από τους πιο βασικούς συντελεστές του «House of the Dragon», στο τεύχος του Δεκεμβρίου και το THE DRAGON ISSUE και να έχει στο εξώφυλλο του τον Έλληνα Δράκο.

Εξώφυλλο: Greg YaitanesΦωτογράφος: Shayan AsgharniaΜακιγιάζ: Kelly ShewΜαλλιά: Mark TownsendΠεριποίηση από The Lonely BarberΠροϊόντα Μακιγιάζ: Kosas, Copenhagen Grooming, Retrouve, Soma AyurvedicΕνδυματολόγος: Greg LaurenΕνδύματα: True ClassicInterview: Μαρία Κορινθίου – Βαλεντίνη ΔαφνούληΕπιμέλεια κειμένου- μετάφραση: Βαλεντίνη ΔαφνούληGraphic design: Μαρία ΣταμπούληWeb developer & Web Designer: Γιάννης ΚακαβούληςΠαραγωγή: Aikor Productions

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Netflix: Το νέο τρέιλερ του Lupin

Her News b

Kaia Gerber: Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο “American Horror Story”

Her News

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Θα πρωταγωνιστήσει στο «Squid Game»;

Her News b