HerNews.gr
Διεθνή

Tina Turner: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της θρυλικής τραγουδίστριας

Η αιτία θανάτου της Tina Turner αποκαλύφθηκε μια μέρα μετά τον θάνατό της.

Η 83χρονη τραγουδίστρια Tina Turner, πέθανε στις 24 Μαΐου από φυσικά αίτια, είπε ο εκπρόσωπος της στην Daily Mail την Πέμπτη.

Η Turner πέθανε στην έπαυλή της, αξίας 76 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Küsnacht κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Ο εκπρόσωπος της αποκάλυψε προηγουμένως ότι έδινε μάχη με μια «μακροχρόνια ασθένεια», αλλά δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο της Tina Turner», ανέφερε ο εκπρόσωπος σε δήλωσή του στο Instagram.

«Με τη μουσική της και το απεριόριστο πάθος της για τη ζωή, μάγεψε εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και ενέπνευσε τα αστέρια του αύριο».

Η δημοσιογράφος κατέληξε: «Σήμερα αποχαιρετούμε μια αγαπημένη φίλη που μας αφήνει το μεγαλύτερο έργο της: τη μουσική της. Όλη η εγκάρδια συμπόνια μας είναι στην οικογένειά της. Tina, θα μας λείψεις πολύ».

Αν και ο θάνατος της  Turner ήταν ένα σοκ για τους αστέρες σε όλο τον κόσμο, τα προβλήματα υγείας της βασίλισσας του Rock ‘n’ Roll δεν ήταν εντελώς απροσδόκητα.

Η τραγουδίστρια  παραδέχτηκε μόλις δύο μήνες πριν από το θάνατό της ότι βρισκόταν σε «μεγάλο κίνδυνο» λόγω της μάχης της με την νεφρική νόσο. 

«Έβαλα τον εαυτό μου σε μεγάλο κίνδυνο αρνούμενη να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα ότι χρειάζομαι καθημερινή, δια βίου θεραπεία με φάρμακα. Για πάρα πολύ καιρό πίστευα ότι το σώμα μου ήταν ένα άθικτο και άφθαρτο προπύργιο», αποκάλυψε τότε η τραγουδίστρια.

Δύο χρόνια νωρίτερα, η Turner αποκάλυψε σε ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Tina», ότι αντιμετώπιζε μια σειρά από ασθένειες σωματικής και ψυχικής υγείας όλα αυτά τα χρόνια.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε στο ντοκιμαντέρ ότι είχε διαγνωστεί με μια μορφή διαταραχής μετατραυματικού στρες από την ενδοοικογενειακή κακοποίηση που υπέστη καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου της με τον πρώτο της σύζυγο και μουσικό σύντροφο, Ike Turner.

«Είχα μια καταχρηστική ζωή, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πω την ιστορία. Είναι μια πραγματικότητα. Είναι μια αλήθεια. Αυτό έχεις, οπότε πρέπει να το αποδεχτείς», είχε πει τότε η Tina.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποια ήταν η συνήθεια στο μακιγιάζ της που άλλαζε μια φορά τον χρόνο;

HerNewskl

Ιαπωνία: Οι πιγκουίνοι σε ένα ενυδρείο αρνούνται να φάνε φθηνότερη τροφή – Αντί για σκουμπρί τους δίνουν σαφρίδι

Her News

Justin Bieber: Παρέλυσε η δεξιά πλευρά του προσώπου του!

HerNewskl