HerNews.gr
Διεθνή

Εύα Καϊλή: «Δεν είναι δικά μου τα λεφτά, δεν θα επιτρέψω να γίνω Ιφιγένεια»

Οι αποκαλύψεις γύρω από το σκάνδαλο Διαφθοράς QatarGate στο Ευρωκοινοβούλιο και την εμπλοκή της Εύας Καϊλή έχουν προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων.

Ο δικηγόρος της ευρωβουλευτή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στον ANT1, επέμενε στην υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί μέχρι στιγμής απέναντι στα όσα κατηγορείται η 44χρονη εντολέας του.

«Δεν φέρεται να έχει κάποια εμπλοκή με τα χρήματα που βρέθηκαν, εκτός από το ότι η ίδια ήταν στο σπίτι στο οποίο βρέθηκαν χρήματα» υποστήριξε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (15.12.2022) στον ΑΝΤ1.

«Η πολύμηνη παρακολούθηση δείχνει ότι δεν φέρεται αν έχει σχέση με τα χρήματα ή ότι είχε ύποπτες συνομιλίες» σημείωσε επίσης ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, που φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαφθοράς με χρηματισμό από το Κατάρ.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε και στην μη εμφάνιση της Εύας Καϊλή την Τετάρτη (14.12.2022) στο δικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών προκειμένου να δώσει να εξηγήσεις για την φερόμενη εμπλοκή της στο σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο με χρηματισμό από το Κατάρ.

Όπως είπε, είχε ειδοποιηθεί πως δεν μπορεί να γίνει η μεταγωγή της σε αυτό και «τελευταία στιγμή της είπαν ότι θα μπορούσε να γίνει η μεταφορά της».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, είπε ότι η ευρωβουλευτής του μετέφερε ότι «δεν θα επιτρέψει να γίνει Ιφιγένεια».

«Τα χρήματα δεν είναι δικά της»

Ο γνωστός δικηγόρος υποστήριξε επίσης ότι «τα χρήματα δεν είναι δικά της, ανήκουν σε πρόσωπο εκτός της οικογένειας της κ. Καϊλή και τα μετέφερε ο πατέρας της στο ξενοδοχείο για να τα παραλάβει ο πραγματικός κάτοχος τους.

«Τα χρήματα αυτά, τις 600.000 ευρώ, έπρεπε να τα παραδώσει ο σύντροφος της κ. Καϊλή στον πραγματικό κάτοχο τους. Ο σύντροφος της ήταν αυτός που έφερε τα χρήματα στο σπίτι».

«Η Εύα Καϊλή όταν αντιλήφθηκε τα χρήματα ρώτησε τι είναι και δεν πήρε πειστική απάντηση και τότε ο πατέρας της τα πήρε για να τα πάει στον κάτοχο τους, τον πρόλαβε όμως η Αστυνομία» υποστήριξε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Αυτά είπε και ο πατέρας της στις Αρχές και τον άφησαν ελεύθερο», πρόσθεσε ο ποινικολόγος.

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

Ομολόγησε ο Φρανσέσκο Τζιόρτζι για το Qatar Gate – “Αφήστε την Εύα Καϊλή”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H επική αντίδραση της Meghan Markle μετά το μήνυμα της Beyoncé

HerNewskl

Celebrities & απιστία: Απίστησαν αλλά παρέμειναν μαζί

HerNews ka

Οι συμμαθητές της Taylor Swift στο γυμνάσιο μιλούν ανοιχτά: «Οι περισσότεροι τη μισούσαν»

HerNews ka